Ο Τσαρλς Μάνσον παραμένει στο... ψυγείο λόγω διαμάχης για τη σορό του!

Ο Τσαρλς Μάνσον παραμένει στο... ψυγείο λόγω διαμάχης για τη σορό του!

Πέντε άτομα διεκδικούν δικαιώματα σε αυτή, εκ των οποίων ο εγγονός του και δύο ακόμη φίλοι του δι' αλληλογραφίας

Ο Τσαρλς Μάνσον παραμένει στο... ψυγείο λόγω διαμάχης για τη σορό του!
Στο... ψυγείο παραμένει η σορός του serial killer Τσαρλς Μάνσον, ένα μήνα και πλέον μετά τον θάνατό του, λόγω... διαμάχης για τη σορό του.

«Το σώμα του είναι ακόμη εδώ. Δεν έχει αποτεφρωθεί. Βασικά είναι στον πάγο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της κομητείας Κερν. 

Την Τετάρτη, δικηγόροι της κομητείας όπου βρίσκεται από τον περασμένο μήνα η σορός του κακοποιού, υποστηρίζουν ότι τουλάχιστον πέντε άτομα διεκδικούν δικαιώματα σε αυτή.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, ανάμεσα σε αυτούς είναι ο εγγονός του Τζέισον Φρίμαν και δύο φίλοι του Μάνσον δι' αλληλογραφίας .

Ο 41χρονος Φρίμαν ζει στη Φλόριντα και δεν είχε συναντήσει ποτέ τον Μάνσον. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών και πριν από ένα μήνα είχε δηλώσει στην New York Daily News ότι θέλει να κάνει στον Μάνσον μία αξιοπρεπή κηδεία.
Κλείσιμο

Ο Τζέισον Φρίμαν


Οι άλλοι δύο διεκδικητές είναι φίλοι του δι' αλληλογραφίας, εκ  των οποίων ο ένας είναι ο 52χρονος Μάικλ Τσάνελς από την Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια.

Είχε συναντήσει τον serial killer το 2002, όταν οι δύο τους αντάλλασσαν γράμματα και λίγο μετά ο Μάνσον του είχε στείλει μία διαθήκη στην οποία του άφηνε το σπίτι του. 

Ο δικηγόρος του εγγονού πάντως δηλώνει επιφυλακτικός για αυτή τη διαθήκη, διότι δεν είναι υπογεγραμμένη όπως θα έπρεπε.

Μάικλ Τσάνελς


Με τόσα άτομα να «πολεμούν» για τη σορό και το κομφούζιο για το ποια κομητεία έχει την δικαιοδοσία να πάρει την απόφαση, σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό μπορεί να πάρει χρόνια. Το πρόβλημα είναι το ποιο δικαστήριο πρέπει να πάρει την απόφαση και θεωρητικά πρόκειται για εκείνο του τόπου κατοικίας του θανόντος. 

Ωστόσο ο Μάνσον πριν ξεκινήσει την αιμοσταγή δράση του με τη δολοφονία της συζύγου του Ρομάν Πολάνσκι, Σάρον Τέιτ και άλλων οκτώ ζούσε στην κομητεία του Λος Άντζελες, 

Συνελήφθη στην «Κοιλάδα του Θανάτου» της κομητείας Άινιο, φυλακίστηκε στην κομητεία Κινγκς, ενώ το νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή βρίσκεται στην κομητεία Κερν. 



Αυτήν την εβδομάδα η νομικοί σύμβουλοι της Κομητείας Κερν ζήτησαν από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να τους κρατά ενήμερους για οποιαδήποτε μελλοντική αναφορά στη σορό του Μάνσον, καθώς ήδη έχουν πέντε και δεν επιθυμούν να δώσουν κατά λάθος τη σορό σε τυχόν λάθος πρόσωπο. 

«Οι υπεύθυνοι των φυλακών μας ζήτησαν μετά το θάνατό του να παραλάβουμε τη σορό του επειδή εμείς έχουμε ψυγείο κι εκείνοι όχι», λέει ο Μπράιαν Γουόλτερς, δικηγόρος της κομητείας Κερν, όπου φυλάσσεται η σορός του Μάνσον.

«Όταν είπαμε ναι, νομίζαμε ότι θα είναι κάτι απλό. Που να το φανταστούμε; Μοιάζει με τσίρκο», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης