Αυτό το πρωτοσέλιδο εφημερίδας είναι ο... «εφιάλτης» κάθε επιμελητή έκδοσης

Αυτό το πρωτοσέλιδο εφημερίδας είναι ο... «εφιάλτης» κάθε επιμελητή έκδοσης

Μήπως ξέχασες κάτι;

Αυτό το πρωτοσέλιδο εφημερίδας είναι ο... «εφιάλτης» κάθε επιμελητή έκδοσης
Στους περισσότερους από εμάς έχει τύχει στο παρελθόν να προσθέσουμε σε κάποια επίσημη έκθεση για τη δουλειά μας ή σε κάποια εργασία για τη σχολή μας μια «προσωρινή» φράση (τίτλο, υποσημείωση κλπ), με την πρόθεση να επιστρέψουμε σε μεταγενέστερο στάδιο για να την αντικαταστήσουμε.

Ωστόσο, ακόμα κι αν ξεχάσαμε να αντικαταστήσουμε το placeholder, είναι μάλλον απίθανο η γκάφα μας να είχε τόσο σοβαρές συνέπειες όσο η αβλεψία ενός Βρετανού επιμελητή έκδοσης για μια τοπική εφημερίδα της Βρετανίας, που έγινε viral.

Όπως φαίνεται, ο επιμελητής έκδοσης της τοπικής εφημερίδας Cambridge News είχε κάπου αλλού το μυαλό του στις αρχές του μήνα, αφού η εφημερίδα τυπώθηκε και κυκλοφόρησε κανονικά στα καταστήματα με... πηχυαίο τίτλο στο πρωτοσέλιδο που δεν μετέδιδε καμία πληροφορία, αλλά ήταν ένα απλό place-holder. 


Κλείσιμο

Έτσι οι αναγνώστες του εντύπου μπόρεσαν να πληροφορηθούν πού ακριβώς θα έμπαινε ο τίτλος και η λεζάντα και τι μορφή θα είχαν, αλλά δεν έμαθαν ποτέ ποια θα ήταν τελικά η... είδηση.

Φυσικά, η γκάφα του επιμελητή έκδοσης προσέλκυσε αρκετή καζούρα στα social media: «Αν νομίζετε ότι δεν πάει καλά η μέρα σας, σκεφτείτε την φρίκη που βίωσε ο επιμελητής έκδοσης της CN όταν είδε το σημερινό φύλλο», έγραψε μια χρήστης, με πολλούς να συμφωνούν απόλυτα μαζί της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης