Βίντεο: Γλυκύτατος πιτσιρικάς πήρε την αστυνομία να συλλάβει τον Γκριντς για να μην κλέψει τα Χριστούγεννα!

Βίντεο: Γλυκύτατος πιτσιρικάς πήρε την αστυνομία να συλλάβει τον Γκριντς για να μην κλέψει τα Χριστούγεννα!

Το ανακοίνωσε κιόλας στους γονείς του αλλά εκείνοι δεν τον πίστεψαν

Τα Χριστούγεννα για τα μικρά παιδιά είναι η περίοδος που τα αφορά σχεδόν αποκλειστικά και τίποτα δεν μπορεί να τους χαλάσει τη μαγεία. Τα παιδιά μπορούν να αντέξουν τα πάντα. Όχι όμως το να τους κλέψουν τα Χριστούγεννα.

Αυτό σκέφτηκε και ένας 5χρονος πιτσιρικάς στο Μισισίπι, ο οποίος προκειμένου να σιγουρευτεί ότι όλα θα πάνε βάσει του προγράμματος που είχε στο μυαλό του, αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία, να την ενημερώσει ότι ο πρωταγωνιστής από την ταινία «Ο κατεργάρης των Χριστουγέννων» δεν θα πετύχει τον στόχο του.

Το ανακοίνωσε κιόλας στους γονείς του αλλά εκείνοι δεν τον πίστεψαν. Όλα αυτά όμως, μέχρι που είδαν το περιπολικό στην πόρτα τους...

Φυσικά, οι αστυνομικοί τον έφτασαν εκεί, κατάλαβαν τι είχε γίνει και φάνηκε να το διασκεδάζουν. Λίγες μέρες αργότερα κάλεσαν τον μικρό στο αστυνομικό τμήμα, για να του δείξουν ότι έχουν συλλάβει τον Γκριντς.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rolex_socialdemocrats

Η Σοσιαλδημοκράτης υφυπουργός Σαβσάν Τσεμπλί δέχθηκε πυρά για το πανάκριβο ρολόι της - «Ποιος από εσάς έχει ζήσει με 12 αδέλφια σε δύο δωμάτια χωρίς να έχει φάει προτού κοιμηθεί και χωρίς θέρμανση; Κανείς δεν μπορεί να μου πει τι σημαίνει φτώχεια» απάντησε η υφυπουργός