Ο άνδρας που λέει ότι έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο είναι και με τη βούλα... ανάπηρος!

Ο άνδρας που λέει ότι έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο είναι και με τη βούλα... ανάπηρος!

«Δεν μπορώ να φορέσω μια φόρμα εργασίας όπως ο κόσμος και δεν μπορώ να γονατίσω. Δεν μπορώ να τρέξω και έτσι οι εταιρείες δεν με προτιμούν» λέει ο 54χρονος Ρομπέρτο Καμπρέρας

Ο άνδρας που λέει ότι έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο είναι και με τη βούλα... ανάπηρος!
Ανάπηρος θεωρείται από τις αρχές του Μεξικό ο 54χρονο Ρομπέρτο Καμπρέρα, ο άνδρας που πιστεύεται ότι έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο καθώς είναι μήκους 48 εκατοστών.

Ο Καμπρέρα απέκτησε αυτό τον ανδρισμό χρησιμοποιώντας βάρη για να επιμηκύνει το πεός του.

«Δεν μπορώ να φορέσω μια φόρμα εργασίας όπως ο κόσμος και δεν μπορώ να γονατίσω. Δεν μπορώ να τρέξω και έτσι οι εταιρείες δεν με προτιμούν. Μου λένε ότι θα με καλέσουν όταν ψάχνω για δουλειά αλλά ποτέ δεν το κάνουν» δηλώνει ο 54χρονος που ελπίζει πλέον να βρει δουλειά στην βιομηχανία του πορνό στις ΗΠΑ ενώ για την ώρα ζει με επιδόματα.

Κλείσιμο


Οι γιατροί λένε ότι ο Καμπρέρα αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων όπως συχνές ουρολοιμώξεις, φαγούρα, δεν μπορεί να κοιμηθεί μπρούμυτα ενώ υποχρεώνεται να ακουμπά το πέος του σε μαξιλάρι για να μην του προκαλεί δυσφορία το βάρος.

Γι' αυτό του έχουν συστήσει να προχωρήσει σε επέμβαση προκειμένου να μειώσει το μέγεθος του ανδρισμού του ώστε να μπορέσει να κάνει και παιδιά.

Η ιατρική εκτίμηση, πάντως, είναι ότι το μέγεθος του πέους του 54χρονου δεν είναι πραγματικό καθώς πρόκειται κυρίως για τεντωμένο δέρμα εξ ου και οι υπεύθυνοι του βιβλίου του Ρεκόρ Γκίνες δεν τον έχουν εντάξει στη σχετική κατηγορία.



Δείτε βίντεο:
Μεξικό: Ανάπηρος ο άνδρας με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης