Τρομακτικό βίντεο: Νεόνυμφη δέχεται επίθεση από καρχαρία στην Καραΐβική

Τρομακτικό βίντεο: Νεόνυμφη δέχεται επίθεση από καρχαρία στην Καραΐβική

Έντρομη η ίδια μετά την επίθεση αρχίζει να οπισθοχωρεί ενώ για καλή της τύχη ο καρχαρίας δεν δείχνει πρόθεση να συνεχίσει την επίθεσή του

Τρομακτικό βίντεο: Νεόνυμφη δέχεται επίθεση από καρχαρία στην Καραΐβική
Στιγμές σοκ έζησε η αμερικανίδα Σάρα Ίλιγκ όταν κατά τη διάρκεια μιας βουτιάς στα νερά της Καραϊβικής στο πλαίσιο του μήνα του μέλιτος δέχθηκε επίθεση από καρχαρία.

Στο βίντεο φαίνεται η Ίλιγκ να κολυμπάει αμέριμνα ανάμεσα στους καρχαρίες σε μια βουτιά που προσέφερε το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε.

Ξαφνικά, όμως, ένας από τους καρχαρίες γίνεται πιο επιθετικός και τη δαγκώνει στο χέρι.

Κλείσιμο
Έντρομη η ίδια μετά την επίθεση αρχίζει να οπισθοχωρεί ενώ για καλή της τύχη ο καρχαρίας δεν δείχνει πρόθεση να συνεχίσει την επίθεσή του.

«Αρχικά πίστεψα ότι αυτός που με έπιασε από το χέρι ήταν ο σύζυγός μου αλλά μετά τον πόνο κατάλαβα ότι ήταν κάτι διαφορετικό και είδα μπροστά μου τον καρχαρία» περιεγραψε η ίδια την εμπειρία της.

Η Ίλιγκ δημοσίευσε και φωτογραφίες από τα τραύματά της με την ίδια να αντιμετωπίζει ψύχραιμα την περιπέτειά της και πλέον να αστειεύεται με αυτή: «Έχασα λίγο δέρμα στο χέρι μου, αρχικά ανησύχησα για κάποια μόλυνση αλλά πλέον αναρρώνω χωρίς πρόβλημα».



Το τραύμα της γυναίκας:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης