Δίδυμες καλλονές πληρώνουν τις σπουδές τους στη Νομική ποστάροντας... καυτές φωτογραφίες

Δίδυμες καλλονές πληρώνουν τις σπουδές τους στη Νομική ποστάροντας... καυτές φωτογραφίες

Τα εικοσάχρονα κορίτσια θεωρούσαν την εμφάνισή τους τελείως συνηθισμένη μέχρι που άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους, προκαλώντας... τον κακό χαμό

Δίδυμες καλλονές πληρώνουν τις σπουδές τους στη Νομική ποστάροντας... καυτές φωτογραφίες
Τις απεριόριστες δυνατότητες που ανοίγει το Instagram για τις αιθέριες υπάρξεις που ξέρουν πως να προβάλλουν τα... προσόντα τους αποδεικνύουν με το παράδειγμά τους δύο δίδυμες αδερφές από την Αυστρία.

Οι δύο εικοσάχρονες καλλονές  — η μελαχρινή Stephanie και η ξανθιά Julia — κερδίζουν αρκετά χρήματα από τις σελίδες τους στο Instagram ώστε να καλύπτουν τα αρκετά υψηλά έξοδα των σπουδών τους στη Νομική Σχολή της Βιέννης.

Κλείσιμο


Τα δύο εντυπωσιακά κορίτσια προσφέρουν συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας μέσω των λογαριασμών τους στα social media. H online δημοφιλία τους, ωστόσο, οφείλεται κυρίως στις καυτές φωτογραφίες που ανεβάζουν με μαγιό, σέξι εσώρουχα και εφαρμοστά φορέματα, οι οποίες έχουν εκτοξεύσει τον αριθμό των followers τους σε πάνω από 180.000 έκαστη.



Πιο συγκεκριμένα η Julia — που είναι... 10 λεπτά μεγαλύτερη — έχει 194.000 ακόλουθους ενώ η Stephanie έχει 181.000.



Το παράξενο είναι ότι οι δύο πανέμορφες κοπέλες, που ζουν στην πόλη Μίστελμπαχ, βόρεια της αυστριακής πρωτεύουσας, ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν θεωρούσαν την εμφάνισή τους ως κάτι το ιδιαίτερο πριν ξεκινήσουν να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους online.



Όπως οι ίδιες λένε, όταν ήταν μικρές πολλά παιδιά τις κορόιδευαν για το αδύνατό τους σώμα, αλλά όταν άρχισαν να τρέφονται σωστά και να γυμνάζονται «μεταμορφώθηκαν» από ασχημόπαπα σε... κύκνους.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης