Βίντεο: Η συγκλονιστική αντίδραση κοριτσιού που μαθαίνει ότι υιοθετήθηκε

Βίντεο: Η συγκλονιστική αντίδραση κοριτσιού που μαθαίνει ότι υιοθετήθηκε

Με το άκουσμα της είδησης, η μικρή, από τη χαρά της, σκαρφάλωσε κυριολεκτικά πάνω στη δασκάλα της, ουρλιάζοντας και κλαίγοντας από χαρά

Βίντεο: Η συγκλονιστική αντίδραση κοριτσιού που μαθαίνει ότι υιοθετήθηκε
Σ' ένα εκπληκτικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή όπου ένα μικρό κορίτσι από τις ΗΠΑ, πληροφορείται ότι η αίτηση υιοθεσίας της, επιτέλους εγκρίθηκε και η καινούρια της οικογένεια είναι έτοιμη να την υποδεχθεί και επισήμως.

Η 11χρονη 
Tannah και τα δύο της αδέρφια  ο 6χρονος Teagun και ο 2χρονος Tallie,
έμεναν τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με την οικογένεια Fisher, αλλά η απόφαση της επίσημης έγκρισης για υιοθεσία εκκρεμούσε.
Κλείσιμο

Ο δικαστής, όμως, αποφάσισε να εγκρίνει την αίτηση υιοθεσίας της μικρής και των δύο αδερφών της.

Έτσι, η  μητέρα ζήτησε από τη δασκάλα της μικρής, Jackie Alexander, να μεταφέρει τα ευχάριστα νέα στη μικρή όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αφού γνώριζε ότι η υπόθεση υιοθεσίας της κόρης της, είχε καθυστερήσει πολύ και η μικρή περίμενε με αγωνία για να ακούσει την απόφαση.

Με το άκουσμα της είδησης, η μικρή, από τη χαρά της, σκαρφαλώνει κυριολεκτικά πάνω στη δασκάλα της, ουρλιάζοντας και κλαίγοντας από χαρά. 

Η δημοσίευση της Jackie στο Facebook ανέφερε: «Μια αγαπημένη οικογένεια που γνωρίζω, αγωνίζεται για όσο διάστημα μπορώ να θυμηθώ να υιοθετήσει τρία παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο μας» και συμπληρώνει: «Ήταν δύσκολο να τους παρακολουθείς να παλεύουν γι' αυτή τη συναισθηματική μάχη» και καταλήγει: «Η αγάπη μου έχει μεγαλώσει πολύ γι' αυτήν την οικογένεια και έχω μάθει πολλά από αυτούς, καθώς προσπάθησαν να παραμείνουν θετικοί παρά τα πολλά εμπόδια».



Η μικρή με τη δασκάλα της

Οι γονείς συγκλονισμένοι από το βίντεο και την αντίδραση της μικρής αναφέρουν:


«Αισθανόμαστε ότι είμαστε απλοί άνθρωποι που φροντίζουμε τρία παιδιά που αγαπάμε και θέλουμε να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας».

Το ζευγάρι ελπίζει ότι η υιοθεσία των τριών αδελφών θα οριστικοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Η Tannah και τα αδέρφια της Teagun και Tallie, θα ενταχθούν στην οικογένεια και επισήμως μαζί με τ' άλλα δύο βιολογικά παιδιά των Fisher.



Η οικογένεια Fisher



 
Τα παιδιά της οικογένειας Fisher



Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης