Μόργκαν Φρίμαν: Έχουμε πόλεμο, ο Πούτιν είναι πρώην κατάσκοπος της KGB

Μόργκαν Φρίμαν: Έχουμε πόλεμο, ο Πούτιν είναι πρώην κατάσκοπος της KGB

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίζεται σε ένα δίλεπτο βίντεο να επιτίθεται λεκτικά στη Ρωσία, η οποία «απειλεί τη δημοκρατία και τις ΗΠΑ»

Μόργκαν Φρίμαν: Έχουμε πόλεμο, ο Πούτιν είναι πρώην κατάσκοπος της KGB
Κάλεσμα προς τον Τραμπ να απευθυνθεί στον αμερικανικό λαό και να σώσει τη δημοκρατία, η οποία δέχεται επίθεση από τη Ρωσία και τον Πούτιν, τον πρώην κατάσκοπο της KGB απηύθυνε ο Μόργκαν Φρίμαν.

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίζεται σε ένα δίλεπτο βίντεο να επιτίθεται λεκτικά στη Ρωσία και στον Πούτιν αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Σκεφτείτε ένα σενάριο, το οποίο δεν είναι σενάριο, ένας πρώην κατάσκοπος της KGB, οργισμένος με την κατάλυση της πατρίδας του, να ανεβαίνει στην εξουσία, να γίνεται πρόεδρος της χώρας του και να σχεδιάζει την εκδίκησή του. Και σαν πρώην κατάσκοπος χρησιμοποιεί κυβερνοπόλεμο για να καταλύσει τις δημοκρατίες. Χρησιμοποιεί τα social media για προπαγάνδα και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Η Ρωσία κάνει επίθεση στον ορκισμένο της εχθρό, τις ΗΠΑ. Καλώ τον κύριο Τραμπ να μιλήσει απευθείας στους πολίτες των ΗΠΑ και να πει την αλήθεια. Ότι δεχθήκαμε επίθεση από τη Ρωσία και ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το τι έχει συμβεί. Το οφείλουμε στους χιλιάδες στρατιώτες μας που έχουν πολεμήσει και έχουν πεθάνει, καθώς και στις μελλοντικές γενιές. Εδώ και 241 χρόνια η αμερικανική δημοκρατία είναι ένα λαμπρό παράδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο».

Από την πλευρά του το Κρεμλίνο δεν άφησε ασχολίαστο το βίντεο του γνωστού ηθοποιού, χαρακτηρίζοντάς τον «συναισθηματικό, αυτοεξόριστο και μακαρθιστή».

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης