«Ξανασκότωσε» η ερωτική ασφυξία: Τρανσέξουαλ κρεμάστηκε κατά λάθος μπροστά στην κάμερα

«Ξανασκότωσε» η ερωτική ασφυξία: Τρανσέξουαλ κρεμάστηκε κατά λάθος μπροστά στην κάμερα

Οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο κορμί της 39χρονης μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο με εξοπλισμό BDSM

«Ξανασκότωσε» η ερωτική ασφυξία: Τρανσέξουαλ κρεμάστηκε κατά λάθος μπροστά στην κάμερα
Μια διεμφυλική γυναίκα κρεμάστηκε κατά λάθος εκτελώντας μια σεξουαλική πράξη μπροστά στην κάμερα, απεφάνθη σήμερα ένα προανακριτικό δικαστήριο για την διερεύνηση αιτιών βίαιου θανάτου στο Μπράιτον του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η 39χρονη Zoe O'Brien, η οποία ασχολούνταν ενεργά με το bondage και τον σαδομαζοχισμό, ήταν μόνη της όταν αποφάσισε να προκαλέσει αυτοερωτική ασφυξία στον εαυτό της, καταγράφοντας μάλιστα την σεξουαλική σκηνή στην κάμερά της. Ωστόσο, φαίνεται πως κάτι πήγε στραβά και δεν μπόρεσε να σταματήσει έγκαιρα, με αποτέλεσμα να απαγχονιστεί.

Η τοπική αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα της άτυχης γυναίκας όταν ειδοποιήθηκε από τον ανήσυχο σπιτονοικοκύρη της ότι είχε εξαφανιστεί και έστειλε ένα περιπολικό για να ελέγξει το σπίτι της.

Κλείσιμο
Μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιο της 39χρονης, οι αστυνομικοί αντίκρισαν το άψυχο κορμί της να κρέμεται από μια αγχόνη μπροστά από ένα τρίποδο όπου πάνω βρισκόταν τοποθετημένη μια κάμερα. Η διάταξη την οποία είχε στήσει η άτυχη γυναίκα, σε συνδυασμό με το σαδομαζοχιστικό εξοπλισμό που βρέθηκε στο δωμάτιό της και τα βίντεο στον υπολογιστή της με θέμα την ερωτική ασφυξία, έκαναν το δικαστήριο να αποκλείσει σήμερα τα ενδεχόμενα δολοφονίας και αυτοκτονίας.

Η σεξουαλική ασφυξία (ή αυτοερωτική ασφυξία) είναι μια άκρως επικίνδυνη σεξουαλική πρακτική κατά την οποία το άτομο προσπαθεί να μειώσει τον εφοδιασμό του εγκεφάλου με οξυγόνο ενώ βρίσκεται σε κατάσταση υψηλής σεξουαλικής διέγερσης, για να εντείνει την ηδονή. Ανάμεσα στα πιο γνωστά θύματα της ερωτικής ασφυξίας είναι ο ηθοποιός Ντέιβιντ Κάρανταϊν και ο frontman των INXS Μάικλ Χάτσενς. Και οι δύο έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση αυτής της αμφιλεγόμενης σεξουαλικής πράξης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης