Σοκαριστικό βίντεο: Πελάτης ρίχνει βενζίνη και βάζει φωτιά σε τράπεζα επειδή περίμενε στην ουρά

Σοκαριστικό βίντεο: Πελάτης ρίχνει βενζίνη και βάζει φωτιά σε τράπεζα επειδή περίμενε στην ουρά

Ο 22χρονος δράστης υποστήριξε στο δικαστήριο ότι δεν ήθελε να προκαλέσει κακό σε κανέναν

Σοκαριστικό βίντεο: Πελάτης ρίχνει βενζίνη και βάζει φωτιά σε τράπεζα επειδή περίμενε στην ουρά
Σοκ προκαλεί το βίντεο από την εμπρηστική επίθεση σε τράπεζα της Αυστραλίας που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Ως δράστης του περιστατικού που συνέβη στις 18 Νοεμβρίου 2016 συνελήφθη ένας 22χρονος, ο οποίος αυτές τις ημέρες δικάζεται.

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης φαίνεται ο νεαρός Νουρ Ισλάμ να μπαίνει στο υποκατάστημα της πόλης Σπρίνγκβεϊλ κρατώντας ένα μπιτόνι με βενζίνη στα χέρια του.

Κλείσιμο
Ατάραχος ο 22χρονος αρχίζει να χύνει το εύφλεκτο υγρό στην είσοδο της τράπεζας με τους υπόλοιπους πελάτες να ξεκινούν να τρέχουν καθώς αντιλαμβάνονται τις προθέσεις του.

Όταν ένας υπάλληλος τον πλησιάζει προκειμένου να τον εμποδίσει να πραγματοποιήσει την απειλή του, ο 22χρονος βάζει φωτιά και η αίθουσα αναμονής λαμπαδιάζει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ορισμένοι από τους πελάτες αρπάζουν φωτιά. Συνολικά ο Ισλάμ αντιμετωπίζει 108 κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες εμπρησμός και καταστροφή ξένης περιουσίας.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έβαλε φωτιά στην τράπεζα επειδή βαρέθηκε να περιμένει στην ουρά για να κάνει ανάληψη 422 δολαρίων υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να προκαλέσει κακό σε άλλο πελάτη.

Ο δικηγόρος του επιχείρησε να υποστηρίξει τον ισχυρισμό αυτό με το επιχείρημα ότι ήταν ο πελάτης του που τραυματίστηκε πιο σοβαρά καθώς ο 22χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 4 μήνες μετά τα εγκαύματα στο 60% του σώματός του.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης