Μπελάς για τον Μακρόν: Διέρρευσε το κινητό του και τον «βομβάρδισαν» με sms και κλήσεις!

Μπελάς για τον Μακρόν: Διέρρευσε το κινητό του και τον «βομβάρδισαν» με sms και κλήσεις!

O Μακρόν δέχθηκε περίπου 100 μηνύματα, πολλά από τα οποία δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά - Ήταν ένα από τους τρεις αριθμούς του Γάλλου Προέδρου - Αντικαταστάθηκε άμεσα 

Μπελάς για τον Μακρόν: Διέρρευσε το κινητό του και τον «βομβάρδισαν» με sms και κλήσεις!
Τον ύπνο του και... την ησυχία του φαίνεται ότι έχασε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, καθώς διέρρευσε στο διαδίκτυο ο αριθμός ενός από τα τρία κινητά τηλέφωνά του και όπως ήταν αναμενόμενο «βομβαρδίστηκε» από μηνύματα.
 
Όπως επιβεβαίωσαν τα Ηλύσια Πεδία, το κινητό του Προέδρου, διέρρευσε πριν περίπου δύο εβδομάδες και ο Μακρόν δέχθηκε κλήσεις και περίπου 100 sms, πολλά από τα οποία δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά. 

Το «κακό» ξεκίνησε πριν από περίπου 12 ημέρες κλεψαν το κινητό ενός δημοσιογράφου, που περιείχε μεταξύ άλλων και τους τηλεφωνικούς αριθμούς του Εμανουέλ Μακρόν, από την εποχή που εκείνος ήταν υπουργός Οικονομίας της κυβέρνησης του Φρανσουά Ολάντ. 

Κλείσιμο
Ο Μακρόν, ο οποίος παρά τη σαρωτική εκλογή του τους τελευταίους τρεις μήνες βλέπει τη δημοτικότητά του να πέφτει κατακόρυφα, έχει τρία κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων τα δύο είναι προσωπικά. Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του, ο Μακρόν σπάνια χρησιμοποιεί τον αριθμό του κινητού, ο οποίος διέρρευσε. 

«Ο αριθμός που διέρρευσε ήταν ένα από τα δύο προσωπικά κινητά του Μακρόν και όχι αυτό που χρησιμοποιεί για θέματα της Προεδρία. Τον χρησιμοποιούσε μόνο για προσωπικές κλήσεις. Αποσυνδέθηκε άμεσα και τώρα έχει καινούριο αριθμό», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης