Βίντεο: Η αστυνομία «πιάνει στα πράσα» διαρρήκτη ενώ... αυτοϊκανοποιείται στον καναπέ

Βίντεο: Η αστυνομία «πιάνει στα πράσα» διαρρήκτη ενώ... αυτοϊκανοποιείται στον καναπέ

Οι φοιτήτριες που έμεναν στο σπίτι είχαν «ταμπουρωθεί» στον πάνω όροφο

Βίντεο: Η αστυνομία «πιάνει στα πράσα» διαρρήκτη ενώ... αυτοϊκανοποιείται στον καναπέ
Οι αστυνομικοί του τμήματος της πόλης Κολόμπους του Οχάιο έχουν εκπαιδευτεί να αντιμετωπίζουν κάθε είδους απειλή, όταν ανταποκρίνονται σε κλήσεις για εισβολές αγνώστων σε σπίτια, όπως π.χ. όπλα, βίαιη συμπεριφορά και ύβρεις.

Αυτό που μάλλον δεν περιμένουν να δουν, μπαίνοντας σε ένα σπίτι όπου έχει γίνει διάρρηξη, είναι τον εισβολέα να... αυτοϊκανοποιείται σαν κύριος στον καναπέ, ενώ οι ιδιοκτήτριες του σπιτιού έχουν ταμπουρωθεί πανικόβλητες στον πάνω όροφο.

Το παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στην πανεπιστημιούπολη του Ohio State University και πιο συγκεκριμένα σε μια κατοικία όπου διαμένουν δύο φοιτήτριες. 

Κλείσιμο
Όλα ξεκίνησαν όταν μία από τις κοπέλες κάλεσε έντρομη το αστυνομικό τμήμα στις 23.00 το βράδι και κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος είχε μπει παράνομα στο σπίτι τους.

Ο άγνωστος νεαρός είχε κινηθεί απειλητικά εναντίον στις κοπέλες και έτσι εκείνες έτρεξαν να κλειδωθούν σε ένα δωμάτιο του πάνω ορόφου, απ' όπου τηλεφώνησαν στις Αρχές και περίμεναν να καταφτάσουν οι ενισχύσεις.

Παρόλο που οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του θα τρεπόταν σε φυγή, ο 22χρονος άνδρας - άγνωστο για ποιο λόγο - αποφάσισε όχι μόνο να παραμείνει στο σπίτι αλλά και να... εκτονωθεί στον καναπέ των κοριτσιών. Έτσι, κατέβασε το παντελόνι του, ξάπλωσε και... άρχισε να αυνανίζεται, μέχρι τη στιγμή που οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι πιάνοντάς τον στα πράσα.

Η αμήχανη σκηνή καταγράφηκε καρέ-καρέ από την κάμερα στην στολή ενός από τους αστυνομικούς:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης