Πολωνικό metal συγκρότημα κατηγορείται για ομαδικό βιασμό νεαρής φαν τους

Πολωνικό metal συγκρότημα κατηγορείται για ομαδικό βιασμό νεαρής φαν τους

Το φερόμενο ως θύμα τους κατηγορεί τους τέσσερις μουσικούς ότι τη βίασαν, ο ένας μετά τον άλλον, στο μπάνιο του πούλμαν της μπάντας

Πολωνικό metal συγκρότημα κατηγορείται για ομαδικό βιασμό νεαρής φαν τους
Για απαγωγή πρώτου βαθμού και συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό μιας γυναίκας κατηγορούνται τα τέσσερα μέλη του πολωνικού metal συγκροτήματος Decapitated.

Σύμφωνα με την καταγγελία του φερόμενου ως θύματος, η επίθεση συνέβη μετά τη συναυλία που έδωσε η μπάντα στις 31 Αυγούστου στο κλαμπ The Pin, που βρίσκεται στην πόλη Σποκέιν της Ουάσινγκτον.

Οι τέσσερις μουσικοί, Michael Lysejko, Waclaw Kieltyka, Rafal Piotrowski και Hubert Wiecek, συνελήφθησαν στο Λος Άντζελες, τον επόμενο σταθμό της περιοδείας τους και, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, έχουν δώσει αρκετά διαφορετικές καταθέσεις σχετικά με το τι συνέβη την επίμαχη βραδιά.

Κλείσιμο
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα κατηγορεί τα μέλη του συγκροτήματος ότι την βίασαν, ο ένας μετά τον άλλον, μέσα στο πούλμαν που χρησιμοποιούν για την περιοδεία τους.

Η γυναίκα κατέθεσε ότι οι τέσσερις μουσικοί προσκάλεσαν την ίδια και μια φίλη της στο πούλμαν για να πιουν ένα ποτό μετά τη συναυλία. Όταν όμως τα κορίτσια επιβιβάστηκαν στο όχημα, η καταγγέλουσα ισχυρίζεται ότι ο Lysejko προχώρησε σε άσεμνες χειρονομίες και τις εμπόδισε να φύγουν όταν εκείνες κατευθύνθηκαν προς την πόρτα.

Προσπαθώντας να αποφύγει τον μεθυσμένο μουσικό, η γυναίκα μπήκε στην τουαλέτα του πούλμαν. Εκεί, όπως ισχυρίζεται, την ακολούθησε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Piotrowski, και προσπάθησε να τη γδύσει. Παρόλο που προσπάθησε να τον απωθήσει, ο άνδρας «την ακινητοποίησε πιάνοντας τα χέρια πίσω από την πλάτη της και, αφού ακινητοποίησε το σώμα της στον νεροχύτη με το πρόσωπό της στραμμένο στον καθρέφτη, τη βίασε». Στη συνέχεια, τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας την κακοποίησαν με τον ίδιο τρόπο, κατέθεσε η νεαρή.

Η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι και η φίλη της υπέστη ξυλοδαρμό από τους τέσσερις άνδρες όταν αρνήθηκε να τους κάνει στοματικό σεξ. Μετά την κακοποίησή τους οι δύο κοπέλες, σε κατάσταση σοκ εγκατέλειψαν το πούλμαν και προσπάθησαν να το σκάσουν με το αμάξι της μίας. Ωστόσο, ένας αστυνομικός τις σταμάτησε αφού ήταν εμφανές ότι οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ και τότε οι δύο νεαρές του αποκάλυψαν τι είχε συμβεί.




Αμέσως οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, τα ευρήματα των οποίων επιβεβαίωσαν την κατάθεσή τους. Όσο για τα μέλη της μπάντας, που συνελήφθησαν μερικές ώρες μετά στο Λος Άντζελες, καθένας δίνει μια διαφορετική εκδοχή για το τι συνέβη μέσα στο πούλμαν.

Όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες των γυναικών, ο Lysejko αρνήθηκε να μιλήσει χωρίς μεταφραστή και είπε αρχικά ότι δεν τις γνώριζε. Στην συνέχεια, αποκάλυψε ότι είδε δύο άλλα μέλη του συγκροτήματος, τον Piotrowski και τον Wiecek, να κάνουν ορισμένες σεξουαλικές πράξεις με την μία κοπέλα στο πούλμαν.

Ο Piotrowski και ο Wiecek από τη μεριά τους παραδέχτηκαν ότι η κοπέλα ήταν στο πούλμαν ωστόσο είπαν ότι δεν μπορούσαν να θυμηθούν τι είχε ακριβώς συμβεί. Στη συνέχεια, δήλωσαν και εκείνοι ότι αρνούνται να μιλήσουν χωρίς μεταφραστή.

Ο Kieltyka, κιθαρίστας της μπάντας, είπε στις Αρχές ότι είδε τον Piotrowski και τον Wiecek να κάνουν σεξ με την γυναίκα στο μπάνιο και συμφώνησε να δώσει δείγμα DNA για να υποβληθεί σε εξέταση, κάτι που αρνήθηκαν τα άλλα μέλη του συγκροτήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη σελίδα των Decapitated στο Facebook έχει κατέβει τις τελευταίες ώρες και οι συναυλίες τους στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ματαιωθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης