Σοκ! Έγκυος αυτοκτόνησε διότι δεν την άφησαν να κάνει καισαρική!

Σοκ! Έγκυος αυτοκτόνησε διότι δεν την άφησαν να κάνει καισαρική!

Δείτε το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί ο πανικός της νεαρής γυναίκας λίγο πριν πηδήξει στο κενό από τον 5ο όροφο του μαιευτηρίου

Σοκ! Έγκυος αυτοκτόνησε διότι δεν την άφησαν να κάνει καισαρική!
Τραγωδία άνευ προηγουμένου σημειώθηκε στην πόλη Γιουλίν στην επαρχία Σααντζί της Κίνας, όταν μία 26χρονη μητέρα πήδηξε από τον 5ο όροφο του μαιευτηρίου, καθώς οι συγγενείς της δεν συναίνεσαν στη γέννηση του παιδιού με καισαρική.

Βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας δείχνει τη νεαρή γυναίκα να κτυπιέται στο πάτωμα, εκλιπαρώντας τους συγγενείς της να υπογράψουν τη σχετική άδεια. Η κοπέλα έχει καταληφθεί από πανικό, καθώς φοβάται να γεννήσει με φυσικό τρόπο και αφού δείχνει να ηρεμεί, με την επέμβαση και του νοσηλευτικού προσωπικού, κατευθύνεται στο δωμάτιό της. Λίγα λεπτά μετά, η ετοιμόγεννη μητέρα πηδά από τον 5ο όροφο και αυτοκτονεί, μαζί με το παιδί που θα έφερνε στον κόσμο.

Κλείσιμο


Στην Κίνα, παραμένει ενεργός ένας νόμος, σύμφωνα με τον οποίο ο γιατρός καταφεύγει στην καισαρική τομή μόνο με την άδεια των συγγενών της υποψήφιας μητέρας.

Η ιστορία λαμβάνει ακόμα πιο τραγικές διαστάσεις, καθώς οι γιατροί είχαν προτείνει τη γέννηση του παιδιού με καισαρική, διότι στις τελευταίες εξετάσεις που έκαναν, διαπίστωσαμν ότι είχε μεγαλώσει υπερβολικά και ότι το κεφάλι του ήταν πολύ μεγάλο, κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία της νεαρής κοπέλας.

Παρόλα αυτά, οι συγγενείς επέμειναν στην άρνησή τους, προκαλώντας τον πανικό στην 26χρονη, η οποία άνοιξε το παράθυρο στο δωμάτιό της, στον 5ο όροφο του μαιευτηρίου και πήδηξε στο κενό.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης