Έχασε και τη δεύτερη δουλειά του ο «νταής» αστυνομικός που συνέλαβε βίαια νοσοκόμα

Έχασε και τη δεύτερη δουλειά του ο «νταής» αστυνομικός που συνέλαβε βίαια νοσοκόμα

Η νοσοκόμα είχε αρνηθεί να πάρει αίμα από έναν ασθενή που ήταν αναίσθητος και να του το παραδώσει, ενεργώντας σύμφωνα με τον κανονισμό του νοσοκομείου

Ο «νταής» αστυνομικός από τη Γιούτα των ΗΠΑ ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα την περασμένη εβδομάδα όταν συνέλαβε βίαια μια νοσοκόμα επειδή έκανε απλώς... το καθήκον της, έχασε τώρα και από τη δεύτερη δουλειά του εξαιτίας του ίδιου περιστατικού.

Ο Jeff Payne, ο οποίος εργαζόταν part-time ως οδηγός ασθενοφόρου τους τελευταίους μήνες, πέραν της κανονικής του δουλειάς ως αστυνομικός, καταγράφηκε σε βίντεο να επιτίθεται ενάντια σε νοσοκόμα η οποία αρνιόταν να πάρει αίμα από έναν ασθενή που ήταν αναίσθητος και να του το παραδώσει. 

Παρότι η γυναίκα ενήργησε σαφώς όπως ορίζει ο νόμος, ο Payne άρχισε να την τραβολογάει μπροστά στην κάμερα και την πήρε στην κυριολεξία σηκωτή στο Τμήμα. Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση του βίντεο της παράνομης σύλληψης, ο αστυνομικός τέθηκε - δικαίως - σε διαθεσιμότητα.
Αυτό ίσως που δεν περίμενε ήταν ότι ότι το συγκεκριμένο βίντεο θα του στοίχιζε και την δεύτερη δουλειά του, για την οποία όπως φαίνεται ήταν επίσης άκρως ακατάλληλος.

Ειδικότερα, στο βίντεο καταγράφηκε ο ίδιος να απειλεί την νοσοκόμα ότι, ως τραυματιοφορέας θα μετέφερε όλους τους άστεγους στο νοσοκομείο που δούλευε η ίδια για να την εκδικηθεί και ότι θα πήγαινε τους... «καλούς» ασθενείς σε άλλα νοσοκομεία.

«Αυτά τα σχόλια δεν εκφράζουν τη φιλοσοφία της εταιρείας μας ούτε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Επιπλέον παραβιάζουν τους κανονισμούς και τις πολιτικές μας. Αυτή η συμπεριφορά του μας έκανε να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να συνεργαζόμαστε άλλο», είπε ο υπεύθυνος της ιδιωτικής εταιρείας ασθενοφόρων.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Anonymous

Life is a bitch, ό,τι σπέρνεις θερίζεις, κάρμα κλπ - με λίγα λόγια, καμιά φορά το δίκαιο επικρατεί (ευτυχώς).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Βάλτε τον και ένα χρονάκο μαζί με αραπάκια στη φυλάκα να ισιώσει λίγο το τουπέ του ο Κου Κλουξ Κλανίτης!

Πες τα

Συμφωνώ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stras01-mesa

Ένας Ταϊλανδός και ένας Γάλλος ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης - Ο Μακρόν καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς να ηρεμήσουν και να μην βγάζουν συμπεράσματα ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα - Ο δράστης φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ» σύμφωνα με τον εισαγγελέα

theresa01-mesa

Η Τερέζα Μέι εξασφαλίζει τις 158 ψήφους που απαιτούνται για να παραμείνει στην εξουσία, σύμφωνα με το BBC - Η «εφτάψυχη» Βρετανίδα πρωθυπουργός θα μιλήσει στους Συντηρητικούς λίγο πριν την ψηφοφορία - Το πρωί δήλωσε ότι θα πολεμήσει με νύχια και με δόντια την πρόταση μομφής

2
theresa_may_arthroos01

Αν επαληθευτεί η έρευνα του BBC, η Μέι θα παραμείνει πρωθυπουργός - Μυστική η βραδινή ψηφοφορία - Για σίγουρη στήριξη της Μέι από 121 βουλευτές των Τόρις κάνει λόγο ο Guardian - «Με νύχια και με δόντια» προσπαθεί να πολεμήσει η Βρετανίδα πρωθυπουργός την πρόταση μομφής