Έχασε και τη δεύτερη δουλειά του ο «νταής» αστυνομικός που συνέλαβε βίαια νοσοκόμα

Έχασε και τη δεύτερη δουλειά του ο «νταής» αστυνομικός που συνέλαβε βίαια νοσοκόμα

Η νοσοκόμα είχε αρνηθεί να πάρει αίμα από έναν ασθενή που ήταν αναίσθητος και να του το παραδώσει, ενεργώντας σύμφωνα με τον κανονισμό του νοσοκομείου

Ο «νταής» αστυνομικός από τη Γιούτα των ΗΠΑ ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα την περασμένη εβδομάδα όταν συνέλαβε βίαια μια νοσοκόμα επειδή έκανε απλώς... το καθήκον της, έχασε τώρα και από τη δεύτερη δουλειά του εξαιτίας του ίδιου περιστατικού.

Ο Jeff Payne, ο οποίος εργαζόταν part-time ως οδηγός ασθενοφόρου τους τελευταίους μήνες, πέραν της κανονικής του δουλειάς ως αστυνομικός, καταγράφηκε σε βίντεο να επιτίθεται ενάντια σε νοσοκόμα η οποία αρνιόταν να πάρει αίμα από έναν ασθενή που ήταν αναίσθητος και να του το παραδώσει. 

Παρότι η γυναίκα ενήργησε σαφώς όπως ορίζει ο νόμος, ο Payne άρχισε να την τραβολογάει μπροστά στην κάμερα και την πήρε στην κυριολεξία σηκωτή στο Τμήμα. Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση του βίντεο της παράνομης σύλληψης, ο αστυνομικός τέθηκε - δικαίως - σε διαθεσιμότητα.
Αυτό ίσως που δεν περίμενε ήταν ότι ότι το συγκεκριμένο βίντεο θα του στοίχιζε και την δεύτερη δουλειά του, για την οποία όπως φαίνεται ήταν επίσης άκρως ακατάλληλος.

Ειδικότερα, στο βίντεο καταγράφηκε ο ίδιος να απειλεί την νοσοκόμα ότι, ως τραυματιοφορέας θα μετέφερε όλους τους άστεγους στο νοσοκομείο που δούλευε η ίδια για να την εκδικηθεί και ότι θα πήγαινε τους... «καλούς» ασθενείς σε άλλα νοσοκομεία.

«Αυτά τα σχόλια δεν εκφράζουν τη φιλοσοφία της εταιρείας μας ούτε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Επιπλέον παραβιάζουν τους κανονισμούς και τις πολιτικές μας. Αυτή η συμπεριφορά του μας έκανε να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να συνεργαζόμαστε άλλο», είπε ο υπεύθυνος της ιδιωτικής εταιρείας ασθενοφόρων.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Anonymous

Life is a bitch, ό,τι σπέρνεις θερίζεις, κάρμα κλπ - με λίγα λόγια, καμιά φορά το δίκαιο επικρατεί (ευτυχώς).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Βάλτε τον και ένα χρονάκο μαζί με αραπάκια στη φυλάκα να ισιώσει λίγο το τουπέ του ο Κου Κλουξ Κλανίτης!

Πες τα

Συμφωνώ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20711149

Τα Σκόπια καταδικάστηκαν σε πρόστιμο 6.000 ευρώ για ηθική βλάβη ενός δικαστή που είχε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου – Η απόφαση εκδόθηκε από τμήμα υπό την προεδρία του Λίνου Αλέξανδρου Σισιλιάνου

4
21146826

Όσο πιο χαμηλά τα ποσοστά συντηρητικών και Σοσιαλδημοκρατών τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα εσωκομματικών προστριβών -  Φήμες στους Σοσιαλδημοκράτες για το πολιτικό μέλλον της προέδρου Αντρέα Νάλες - Χωρίς άγχος οι Πράσινοι.