Έρευνα: Oι Αμερικανοί δουλεύουν πιο σκληρά από τους... Ιάπωνες και τους Ευρωπαίους

Έρευνα: Oι Αμερικανοί δουλεύουν πιο σκληρά από τους... Ιάπωνες και τους Ευρωπαίους

Οι ώρες δουλειάς τους ετησίως ξεπερνούν κατά 137 εκείνες των Ιαπώνων και κατά 260 εκείνες των Βρετανών

Σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύει η αμερικανική εφημερίδα "New York Post", ο μέσος εργαζόμενος στη χώρα του Ντόναλντ Τραμπ ρίχνει πολύ ιδρώτα στη δουλειά του. 

"Είμαστε σκληρά εργαζόμενοι", δηλώνει η Λιζ Μπάγκοτ, εκπρόσωπος της ιστοσελίδας "NationalToday.com", η οποία πραγματοποίησε έρευνα σε δείγμα δύο χιλιάδων Αμερικανών. 
  
Η μελέτη έδειξε ότι, ο μέσος Αμερικανός εργάζεται σκληρότερα από τους Ιάπωνες ή τον μέσο Ευρωπαίο εργαζόμενο.

"Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι Αμερικανοί εργάζονται περισσότερες ώρες από τους συναδέλφους τους σε άλλες χώρες - 137 ώρες περισσότερες από τους Ιάπωνες,σε ετήσια βάση, 260 ώρες το χρόνο περισσότερες απ΄ότι οι Βρετανοί", σύμφωνα με τη μελέτη.
   
Όταν όμως κάνουμε σύγκριση του μέσου Αμερικανού με το μέσο Γάλλο, τότε η έρευνα δείχνει ότι ο μέσος εργαζόμενος στις ΗΠΑ δουλεύει πάνω από 500 ώρες ετησίως απ΄ότι ο Γάλλος συνάδελφός του.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Κακός

Θα ήταν ενδιαφέρον να αποτυπωνόταν και ο συσχετισμός των ωρών εργασίας με την παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα της εργασίας. Ειδάλλως το αποτέλεσμα είναι απλά παραπλανητικό και δεν έχει καμία ουσιαστική αξία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

crimea

Δεκάδες οι τραυματίες, στην πλειονότητά τους μαθητές - Βρέθηκε μηχανισμός γεμάτος μεταλλικά θραύσματα - Η έκρηξη αρχικά αποδόθηκε σε διαρροή υγραερίου - Την  τρομοκρατική επίθεση  επιβεβαίωσε και το Κρεμλίνο - «Μασκοφόροι πυροβολούσαν αδιακρίτως και έριχναν εκρηκτικά», λένε μάρτυρες

kannadas_kannavi

Ο Καναδάς γίνεται η πρώτη χώρα της G20 που νομιμοποιεί την κάνναβη για ψυχαγωγικούς σκοπούς – Δεκάδες άνθρωποι περίμεναν για πολλές ώρες μέσα στο κρύο για να αγοράσουν τα πρώτα νόμιμα γραμμάρια κάνναβης 

jamal_arthro

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο σαουδάραβας πρόξενος ακούγεται να λέει: «Αυτό να το κάνετε έξω. Θα μού δημιουργήσετε προβλήματα».- Σε αυτό ένα πρόσωπο απαντά: «Αν θέλεις να ζήσεις όταν επιστρέψεις στην Σαουδική Αραβία, σκάσε»

15
barnie

Την λύση αυτή υποστηρίζει και ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν, καθώς πιστεύει ότι δεν θα βλάψει την Ένωση - «Δεν απέχουμε πολύ από μία συμφωνία» δηλώνει ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ