Έρευνα: Oι Αμερικανοί δουλεύουν πιο σκληρά από τους... Ιάπωνες και τους Ευρωπαίους

Έρευνα: Oι Αμερικανοί δουλεύουν πιο σκληρά από τους... Ιάπωνες και τους Ευρωπαίους

Οι ώρες δουλειάς τους ετησίως ξεπερνούν κατά 137 εκείνες των Ιαπώνων και κατά 260 εκείνες των Βρετανών

Σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύει η αμερικανική εφημερίδα "New York Post", ο μέσος εργαζόμενος στη χώρα του Ντόναλντ Τραμπ ρίχνει πολύ ιδρώτα στη δουλειά του. 

"Είμαστε σκληρά εργαζόμενοι", δηλώνει η Λιζ Μπάγκοτ, εκπρόσωπος της ιστοσελίδας "NationalToday.com", η οποία πραγματοποίησε έρευνα σε δείγμα δύο χιλιάδων Αμερικανών. 
  
Η μελέτη έδειξε ότι, ο μέσος Αμερικανός εργάζεται σκληρότερα από τους Ιάπωνες ή τον μέσο Ευρωπαίο εργαζόμενο.

"Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι Αμερικανοί εργάζονται περισσότερες ώρες από τους συναδέλφους τους σε άλλες χώρες - 137 ώρες περισσότερες από τους Ιάπωνες,σε ετήσια βάση, 260 ώρες το χρόνο περισσότερες απ΄ότι οι Βρετανοί", σύμφωνα με τη μελέτη.
   
Όταν όμως κάνουμε σύγκριση του μέσου Αμερικανού με το μέσο Γάλλο, τότε η έρευνα δείχνει ότι ο μέσος εργαζόμενος στις ΗΠΑ δουλεύει πάνω από 500 ώρες ετησίως απ΄ότι ο Γάλλος συνάδελφός του.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Κακός

Θα ήταν ενδιαφέρον να αποτυπωνόταν και ο συσχετισμός των ωρών εργασίας με την παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα της εργασίας. Ειδάλλως το αποτέλεσμα είναι απλά παραπλανητικό και δεν έχει καμία ουσιαστική αξία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20455484

Η Βουλή του Κοσόβου είπε «ναι» στη δημιουργία στρατού που θα αριθμεί 5.000 μέλη – Την προηγούμενη εβδομάδα, η πρωθυπουργός της Σερβίας απείλησε με στρατιωτική επέμβαση, σε περίπτωση που η απόφαση εγκριθεί

ugtw

Μπορεί τα μικρόφωνα να ήταν κλειστά, όμως η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα - Στα όρια της η Βρετανίδα πρωθυπουργός, μετά το χθεσινό «άδειασμα» και τον χλευασμό από τον πρόεδρο της Κομισιόν

44