Βίντεο: Τις περισσότερες μπύρες στον κόσμο μπορεί να κρατήσει ένας... εφοριακός

Βίντεο: Τις περισσότερες μπύρες στον κόσμο μπορεί να κρατήσει ένας... εφοριακός

Ο Όλιβερ Στρούμπφελ κατάφερε να μεταφέρει συνολικά 29 ποτήρια που ζύγιζαν 70 κιλά κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ μπύρας στη Βαυαρία την Κυριακή

Βίντεο: Τις περισσότερες μπύρες στον κόσμο μπορεί να κρατήσει ένας... εφοριακός
Ένας εφοριακός από τη Γερμανία είναι πλέον ο κάτοχος του ρεκόρ του κουβαλήματος των περισσότερων ποτηριών μπύρας για μια απόσταση 40 μέτρων.

Ο Όλιβερ Στρούμπφελ κατάφερε να μεταφέρει συνολικά 29 ποτήρια που ζύγιζαν 70 κιλά κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ μπύρας στη Βαυαρία την Κυριακή.

Κανονικά θα είχε μεταφέρει 31 αν αφενός δεν είχε σπάσει ένα ποτήρι λίγο πριν τον τερματισμό και αφετέρου δεν είχε χυθεί περισσότερο από 10% της αρχικής ποσότητας από ένα δεύτερο ποτήρι με αποτέλεσμα αυτό να «ακυρωθεί» όπως προέβλεπαν οι κανόνες του παιχνιδιού μεταφοράς μπίρας ή αλλιώς Maßkrugtragen.

Κλείσιμο
Την προσπάθεια του 45χρονου εφοριακού στήριζαν οι περίπου 1.500 θεατές φωνάζοντας ρυθμικά «Όλι, Όλι».

Το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας ήταν ο 45χρονος να καταφέρει να μην του χυθεί μεγάλη ποσότητα μπύρας μέχρι να φτάσει στον τερματισμό.

Ο Στρούμπφελ ασχολείται με το συγκεκριμένο «αγώνισμα» εδώ και 10 χρόνια με αρχικό στόχο να γκρεμίσει από την πρώτη θέση τον Αυστραλό που μέχρι τότε ήταν ο «βασιλιάς» του κουβαλήματος μπύρας. Αρχικά το κατάφερε το 2010 μεταφέροντας 21 ποτήρια, ρεκόρ που βελτίωσε άλλη μια φορά το 2014 μεταφέροντας 25.

Για την προετοιμασία του έκανε ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης της πλάτης, των χεριών και των ώμων του ενώ παράλληλα σήκωνε και ποτήρια σε φεστιβάλ μπύρας ως σερβιτόρος.

Ο ίδιος είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του ώστε δηλώνει ότι μπορεί να συνεχίσει να καταρρίπτει ρεκόρ για άλλα 30 χρόνια.



Δείτε βίντεο:
Τις περισσότερες μπύρες στον κόσμο μπορεί να κρατήσει ένας... εφοριακός


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης