Ζητά συγγνώμη, μετά το «ξεκατίνιασμα», η σύζυγος Μνούτσιν στις ΗΠΑ

Ζητά συγγνώμη, μετά το «ξεκατίνιασμα», η σύζυγος Μνούτσιν στις ΗΠΑ

Η ξανθιά καλλονή Λουίζ Λίντον αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για όσα είπε, ενώ της καταλογίζουν συμπεριφορά Μαρίας Αντουανέτας στο «ας φάνε παντεσπάνι»

Ζητά συγγνώμη, μετά το «ξεκατίνιασμα», η σύζυγος Μνούτσιν στις ΗΠΑ
Οργίασαν τα ΜΜΕ στην Αμερική με την στάση της Λουίζ Λίντον, της νέας συζύγου του υπουργού Οικονομικών του Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Μνούτσιν στο Instagram. Η ξανθιά ηθοποιός προκάλεσε τα πάθη της ευέξαπτης αμερικανικής κοινωνίας όταν
θεωρήθηκε ότι σνόμπαρε με απίστευτο «υφάκι» μια συμπολίτη της που την ειρωνεύτηκε για τους κομπασμούς της για τα ρούχα της, κατά την διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού του συζύγου της στο Κεντάκι, με ένα συγκεκριμένο ποστ.

Η Λίντον ανέβασε μια φωτογραφία όπου εκείνη και ο σύζυγός της Στίβεν Μνούτσιν κατεβαίνουν από ένα κυβερνητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, στο Κεντάκι. Ως λεζάντα έγραψε: «Υπέροχο ημερήσιο ταξίδι στο Κεντάκι!», και πρόσθεσε ως hashtag τις φίρμες των ρούχων που φορούσε: #rolandmouret, #hermesscarf, #tomford and #valentino!
Κλείσιμο



Μια γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών από το Πόρτλαντ, έγραψε: «Χαίρομαι που μπορέσαμε να πληρώσουμε την μικρή σας απόδραση» και αυτό εξόργισε την κυρία Λίντον, που απάντησε ένα κατεβατό, σε ειρωνικό και αφ' υψηλού ύφος: «Ω, νομίζετε πως ήταν ένα προσωπικό ταξίδι; Τι χαριτωμένο! Νομίζετε πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ πλήρωσε το ταξίδι του μέλιτος για εμάς ή τα προσωπικά μας ταξίδια; Lololol (σσ γελώ δυνατά). Εσείς δίνετε περισσότερα στην οικονομία από ό,τι εγώ και ο σύζυγός μου; Είτε σαν επιχειρηματίας σε φόρους είτε αυτοθυσιάζοντας τον εαυτό σας για την πατρίδα σας; Είμαι πολύ σίγουρη ότι πληρώσαμε πολύ περισσότερους φόρους στο "ταξιδάκι" μας από ότι εσείς. Είμαι πολύ σίγουρη πως το ποσό που θυσιάζουμε κάθε χρόνο είναι πολύ περισσότερο από αυτό που θα ήσασταν πρόθυμη να θυσιάσετε εσείς, εάν είχατε την επιλογή. Τα παιδιά σας φαίνονται πολύ χαριτωμένα. Η ζωή σας φαίνεται πολύ χαριτωμένη. Ξέρω ότι είστε θυμωμένη, αλλά κατά βάθος είστε πολύ καλή και το ίδιο είμαι κι εγώ»!

Αυτό ήταν που δεν μπόρεσαν να της συγχωρήσουν με τίποτα οι χρήστες των social media, που ξεκίνησαν ανελέητο «bullying», με αποτέλεσμα αρχικά η Λίντον να σβήσει την συγκεκριμένη ανάρτηση, στην συνέχεια να κάνει ιδιωτικούς τους λογαριασμούς της σε Instagram και Twitter, και τέλος να αναγκαστεί να προχωρήσει σε δημόσια δήλωση συγγνώμης και μάλιστα σε ένα μέσο που πρωτοστατεί στην αντιπολίτευση του Τραμπ και της κυβέρνησής του, του CNN.



«Ζητώ συγγνώμη τόσο για την ανάρτησή μου στα κοινωνικά δίκτυα χθες, όσο και για την απάντησή μου. Ήταν ανάρμοστη και ιδιαιτέρως αναίσθητη», έγραψε η 36χρονη καλλονή. 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης