Απίστευτο! Δείτε εκκλησία στο Βέλγιο με POS στο παγκάρι

Η Παναγία της Αμβέρσας, εκτός από POS, διαθέτει facebook, instagram και twitter

Η εκκλησία της Παναγίας στην Αμβέρσα του Βελγίου απέδειξε πως συμβαδίζει με την εποχή της, την εποχή των ηλεκτρονικών συναλλαγών και της επικοινωνίας μέσω κοινωνικών δικτύων.

Έχει τοποθετήσει τερματικό POS για συναλλαγές και δίνει τη δυνατότητα στο ποίμνιο να πληρώσει στο παγκάρι με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Αρκετοί, κυρίως νέοι, χρησιμοποιούν κάρτες, όμως οι μεγαλύτεροι είναι πιο παραδοσιακοί και επιλέγουν τα μετρητά.

Ο συγκεκριμένος ναός έχει μεγάλη εξοικείωση με την τεχνολογία, καθώς εδώ και πολύ καιρό διατηρεί λογαριασμό σε κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram και twitter) από όπου προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να να παρακολουθούν τις λειτουργίες του σε απευθείας μετάδοση.

Το βίντεο του τηλεοπτικού δικτύου EuronewsΔείτε βίντεο: Απίστευτο! Δείτε εκκλησία στο Βέλγιο με POS στο παγκάρι


ΣΧΟΛΙΑ (2)

Διεθνής Επενδυτής

Μακάρι κι εδώ!Διαφορετικα οι ΕΕ τώρα που σιγά-σιγά σφίγγουν όλα με τα POS θα φτιάξουν δίαυλο με την Εκκλησία για ταμειακές διευκολύνσεις...Αυτό πάντα συνέβαινε-εξού και τα γραφεία των μαγαζιών είναι γεμάτα με εικόνες-απλά τώρα θα γιγαντωθεί ως πρακτική...Άμεσα λοιπόν πάταξη της φοροδιαφυγής του κλήρου!

ιωαννης

Ο Μεγάλος Αδελφός σε παρακολουθεί.......και μην ξεχναμε οτι μερικες απο τις παραπανω ιδεες ειναι τόσο ηλίθιες που μόνο οι διανοούμενοι τις πιστεύουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

0mcclurefamily

Η επίμαχη φωτογραφία δέχτηκε πάνω από 15 χιλιάδες κλικ - To ζευγάρι με τα τρία παιδιά προτρέπει και άλλες μεικτές οικογένειες να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες και εμπειρίες.

palacio

Το επίσημο κόστος του ανέρχεται στα 34,4 εκατομμύρια δολάρια -  Δύο όροφοι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τον πρόεδρο, εκ των οποίων μια προεδρική σουίτα 1.068 τετραγωνικών 

screen-shot-2018-05-06-at-09-18-14-1525594726

Στις 9 Ιουλίου θα βαπτιστεί ο δισεγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ από τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι - Χθες ήρθε στον κόσμο το έβδομο δισέγγονο της 92χρονης βασίλισσας, ένα κοριτσάκι, που γέννησε η κόρη της πριγκίπισσας Άννας, Ζάρα Τιντάλ