Η INALAN προσέλκυσε 40 εκατ. ευρώ ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, τριπλασίασε το προσωπικό της σε ένα χρόνο και παρέχει δυνατότητα σύνδεσης γρήγορου internet σε πάνω από 600.000 νοικοκυριά - Κατά 44% αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών της.
Όποιος δεν τρώει όλο το φαγητό του…έξω από το μαγαζί
Όποιος δεν τρώει όλο το φαγητό του…έξω από το μαγαζί
Μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Αυστραλία, η οποία δεν αντέχει πλέον να βλέπει τα αποφάγια των πελατών, τους υποχρεώνει εφεξής να τρώνε όλο το φαγητό...
UPD:
Μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Αυστραλία, η οποία δεν αντέχει πλέον να βλέπει τα αποφάγια των πελατών, τους υποχρεώνει εφεξής να τρώνε όλο το φαγητό τους για το καλό του πλανήτη διαφορετικά θα πληρώνουν πρόστιμο και θα τους πετάνε έξω κλωτσηδόν.
Η σεφ Γιουκάκο Ιτσικάουα προτείνει 30% έκπτωση σε όσους πελάτες αδειάζουν το πιάτο τους στο Wafu, το μόλις 30 καθισμάτων εστιατόριό της στο προάστιο Σάρι Χιλς του Σίδνεϊ. Η σεφ περιγράφει τα πιάτα που ετοιμάζει ως "απενοχοποιημένη ιαπωνική κουζίνα".
"Για να συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος, ζητάμε κάτι παραπάνω από τους πελάτες μας σε σχέση με τα περισσότερα άλλα εστιατόρια", γράφει η ίδια σε ένα χαρτί με τις...υποχρεώσεις των πελατών, που έχει αναρτήσει στην πόρτα του εστιατορίου.
Οι πελάτες υποχρεούνται να τρώνε όλο το φαγητό που είναι οργανικό και δεν περιέχει γλουτένιο, γαλακτοκομικά, ζάχαρη και αβγά. Σε αντίθετη περίπτωση η σεφ και το υπαλληλικό προσωπικό συμβουλεύουν τους πελάτες την επόμενη φορά να επιλέξουν άλλο εστιατόριο.
"Το να αδειάζεις το πιάτο σου σημαίνει να τρως τα πάντα εκτός από τις φέτες λεμονιού, το gari και το wasabi," αναφέρεται στον κατάλογο.
"Παρακαλώ επίσης προσέξτε ότι τα λαχανικά και η σαλάτα στην άκρη ΔΕΝ είναι διακοσμητικά, ανήκουν στο πιάτο κι αυτά"
Η σεφ Γιουκάκο Ιτσικάουα προτείνει 30% έκπτωση σε όσους πελάτες αδειάζουν το πιάτο τους στο Wafu, το μόλις 30 καθισμάτων εστιατόριό της στο προάστιο Σάρι Χιλς του Σίδνεϊ. Η σεφ περιγράφει τα πιάτα που ετοιμάζει ως "απενοχοποιημένη ιαπωνική κουζίνα".
"Για να συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος, ζητάμε κάτι παραπάνω από τους πελάτες μας σε σχέση με τα περισσότερα άλλα εστιατόρια", γράφει η ίδια σε ένα χαρτί με τις...υποχρεώσεις των πελατών, που έχει αναρτήσει στην πόρτα του εστιατορίου.
Οι πελάτες υποχρεούνται να τρώνε όλο το φαγητό που είναι οργανικό και δεν περιέχει γλουτένιο, γαλακτοκομικά, ζάχαρη και αβγά. Σε αντίθετη περίπτωση η σεφ και το υπαλληλικό προσωπικό συμβουλεύουν τους πελάτες την επόμενη φορά να επιλέξουν άλλο εστιατόριο.
"Το να αδειάζεις το πιάτο σου σημαίνει να τρως τα πάντα εκτός από τις φέτες λεμονιού, το gari και το wasabi," αναφέρεται στον κατάλογο.
"Παρακαλώ επίσης προσέξτε ότι τα λαχανικά και η σαλάτα στην άκρη ΔΕΝ είναι διακοσμητικά, ανήκουν στο πιάτο κι αυτά"
UPD:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα