Έγκλημα πάθους στη Νάπολη: Γκέι ακτιβιστής κατακρεουργήθηκε από τον εραστή της τρανς φίλης του

Έγκλημα πάθους στη Νάπολη: Γκέι ακτιβιστής κατακρεουργήθηκε από τον εραστή της τρανς φίλης του

Οι κινήσεις του δολοφόνου, που προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα κόβοντάς το σε κομμάτια και βυθίζοντάς στο σε οξύ, καταγράφηκαν από κάμερα

Έγκλημα πάθους στη Νάπολη: Γκέι ακτιβιστής κατακρεουργήθηκε από τον εραστή της τρανς φίλης του
Την ενοχή του για τη δολοφονία του Vincenzo Ruggiero, ενός νεαρού ακτιβιστή για τα δικαιώματα των γκέι, ομολόγησε εχθές ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος απέδωσε το στυγερό έγκλημα στο παράφορο αίσθημα της ζήλιας που τον κατέλαβε λόγω της στενής σχέσης του Ruggiero με την τρανς ερωμένη του.

Ο 25χρονος Ruggiero είχε εξαφανιστεί πριν από μερικές εβδομάδες στην πόλη Τζουλιάνο. Μέσα από τις έρευνές τους, οι αρχές οδηγήθηκαν στον βασικό τους ένοχο, τον Ciro Guarente, ο οποίος διατηρούσε σχέση με μια τρανσέξουαλ γυναίκα που το τελευταίο διάστημα συγκατοικούσε με το θύμα. 
Αφού προχώρησαν στη σύλληψη του 35χρονου το περασμένο Σάββατο και διερεύνησαν τις κινήσεις του τον τελευταίο μήνα, οι Αρχές οδηγήθηκαν στο γκαράζι ενός σπιτιού όπου, μέσα σε ένα βαρέλι με οξύ, βρήκαν τα υπολείμματα της σορού του εξαφανισμένου νεαρού.

Ο 35χρονος συλληφθείς, συνειδητοποιώντας ότι όλα έχουν τελειώσει αφού οι απόπειρές του να ξεφορτωθεί το πτώμα είχαν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ομολόγησε το έγκλημά του. «Ναι τον σκότωσα επειδή είχε αποκτήσει μια ύποπτα στενή φιλική σχέση με τη σύντροφό μου» είπε ο Guarente, αναφερόμενος στην διεμφυλική Heven Grimaldi, που μάλιστα συγκατοικούσε με τον ακτιβιστή πριν την εξαφάνισή του.
Κλείσιμο



Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή γυναίκα - το μήλον της έριδος ανάμεσα στους δύο άνδρες - πόσταρε συνεχώς βίντεο στο Facebook τις τελευταίες εβδομάδες όπου εξέφραζε την απόγνωσή της για την εξαφάνιση του συγκατοίκου της. 

«Μου λείπει το τραγούδι σου μέσα στο σπίτι, οι καθημερινές μας κουβέντες», λέει χαρακτηριστικά η Grimaldi σε ένα από τα βίντεο, συμπληρώνοντας ότι «τα πάντα της θυμίζουν την απουσία του αγαπημένου της συγκάτοικου, η ανεξήγητη απουσία του οποίου της παγώνει την ψυχή». 

«Ο μόνος μου στόχος είναι να σε βρω και να γίνω ξανά ευτυχισμένη» καταλήγει στο βίντεο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης