Σοκάρουν οι εικόνες σεξουαλικής επίθεσης σε γυναίκα στρατιωτικό της RAF

Σοκάρουν οι εικόνες σεξουαλικής επίθεσης σε γυναίκα στρατιωτικό της RAF

Οι σκηνές έλαβαν χώρα σε «τελετή μύησης», στην οποία την υπέβαλαν οι άντρες συνάδελφοί της

Σοκάρουν οι εικόνες σεξουαλικής επίθεσης σε γυναίκα στρατιωτικό της RAF
Εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό έρχονται στο φως της δημοσιότητας με «πρωταγωνίστρια» μία πρώην στρατιωτικό της Βασιλικής Αεροπορίας της Βρετανίας (RAF) να υφίσταται σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια «τελετής μύησης».


Οι εικόνες χρονολογούνται στο 2001 και δείχνουν την 21 ετών -τότε- Rebecca Crookshank, να περιτριγυρίζεται από γυμνούς συναδέλφους της, με ορισμένους από αυτούς να την αναποδογυρίζουν στον αέρα, να την τραβούν και να την πιέζουν πάνω στα σώματά τους. 
Κλείσιμο


Η Rebecca, 36 ετών σήμερα, ήταν η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε 28 άνδρες στη βάση της RAF Mount Alice στα νησιά Φόκλαντ και δημοσίευσε τις φωτογραφίες με σκοπό να καταδείξει ότι οι γυναίκες πέφτουν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο στρατό. 

Η 36χρονη υπηρέτησε στην Βασιλική Αεροπορία για τέσσερα χρόνια, αφότου κατατάχθηκε σε ηλικία 17 ετών και μετατέθηκε για τέσσερις εβδομάδες στην συγκεκριμένη βάση το 2001.



Όπως δήλωσε, αρχικά μία «στρατιά» ανδρών την καλωσόρισαν δείχνοντας τα οπίσθιά τους, προσθέτοντας ότι αυτό «ήταν η αρχή μίας σκοτεινής περιόδου».


Σε άλλα στιγμιότυπα που παραθέτει η Crookshank εμφανίζονται άνδρες να κάνουν αναφορά στα γεννητικά της όργανα, την ώρα που εκείνη προσπαθεί να τραβήξει βίντεο με ένα γατάκι στη βάση. 

Εξομολογήθηκε ακόμη, ότι μία άλλη φορά είχε ιδιωτική συνάντηση με έναν αξιωματικό στο υπνοδωμάτιό της, ο οποίος την απείλησε για να μην πει το παραμικρό, με αντάλλαγμα μία πτήση με μαχητικό Tornado F3.

Σε δηλώσεις της στην MailOnline είπε: «Με τις γυναίκες τώρα να μπορούν να υπηρετούν στην πρώτη γραμμή και τις αναφορές περί σεξουαλικής κακοποίησης να αυξάνονται, είναι ξεκάθαρο ότι ο στρατός δεν κάνει αρκετά για αυτό». «Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από την απεχθή αυτή συμπεριφορά που βίωσα το 2001, όμως είχε μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μου και δεν θα σιωπήσω. Εάν κάποιος διαβάζοντας την ιστορία μου βρει το κουράγιο να μιλήσει για τη δική του εμπειρία μίας σεξουαλικής κακοποίησης στο στρατό ή σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας, τότε μαζί μπορούμε να κινηθούμε καλύτερα προς μία αλλαγή στις συμπεριφορές και τη μηδενική ανοχή στην ατιμωρησία», πρόσθεσε. 

Παράλληλα, η Crookshank υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι στρατιωτικοί έκαναν σεξ με νεαρές δόκιμες. 

Σήμερα η Crookshank είναι συγγραφέας και ηθοποιός.




Δείτε βίντεο:
Σοκάρουν οι εικόνες σεξουαλικής επίθεσης σε γυναίκα στρατιωτικό της RAF


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης