Αριάνα Γκράντε: Ανακηρύχθηκε επίτιμη πολίτης του Μάντσεστερ

Αριάνα Γκράντε: Ανακηρύχθηκε επίτιμη πολίτης του Μάντσεστερ

Το συμβούλιο της πόλης αποφάσισε να τιμήσει τη νεαρή τραγουδίστρια για το γεγονός ότι επέστρεψε στο Μάντσεστερ λίγες μέρες μετά την επίθεση και τραγούδησε ξανά

Αριάνα Γκράντε: Ανακηρύχθηκε επίτιμη πολίτης του Μάντσεστερ
Η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε ανακηρύχθηκε επίτιμη πολίτης του Μάντσεστερ για τον τρόπο, με τον οποίο αντέδρασε μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της τον περασμένο Μάιο.

Το δημοτικό συμβούλιο του Μάντσεστερ αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει τη νεαρή τραγουδίστρια για το γεγονός ότι επέστρεψε στο Μάντσεστερ λίγες μέρες μετά την επίθεση και τραγούδησε ξανά στη συναυλία «One Love Manchester», αποτίοντας φόρο τιμής στα 22 άτομα που έχασαν τη ζωή τους.



Ο επικεφαλής του συμβουλίου Σερ Ρίτσαρντ Λις τόνισε πως θα ήταν απόλυτα κατανοητό αν η Αριάνα Γκράντε δεν επέστρεφε ξανά στην πόλη τους μετά την επίθεση. Ο ίδιος δήλωσε ακόμα πως: «
Κλείσιμο
Αλλά όχι, αντί αυτού εκείνη σαν καλλιτέχνης, ήταν αποφασισμένη ότι δεν θα ξαναεμφανιζόταν επί σκηνής, αν δεν επέστρεφε για να εμφανιστεί στο Μάντσεστερ. Με τον τρόπο αυτό προσέφερε παρηγοριά σε εκατοντάδες άτομα, ενώ συγκέντρωσε εκατομμύρια για το «We Love Manchester» και έγινε η πρώτη χορηγός αυτού του φιλανθρωπικού σκοπού. Για αυτόν τον λόγο προτείνω να είναι η Αριάνα Γκράντε η πρώτη επίτιμη πολίτης της πόλης του Μάντσεστερ».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης