Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο - Συνελήφθη μία γυναίκα

Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο - Συνελήφθη μία γυναίκα

Γυναίκα επιτέθηκε με αυτοκίνητο σε αστυνομικούς, για να δεχθεί τα πυρά τους

Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο - Συνελήφθη μία γυναίκα
Δεύτερο επεισόδιο μέσα σε ένα 24ωρο σημειώθηκε κοντά στον Λευκό Οίκο στις ΗΠΑ. Μετά το χθεσινό περιστατικό με τον άνδρα που απειλούσε με τοποθέτηση βόμβας και συνελήφθη, μία γυναίκα επιτέθηκε με αυτοκίνητο σε όχημα της αστυνομίας που βρισκόταν κοντά στην περίφραξη του Λευκού Οίκου, με συνέπεια να δεχθεί τα πυρά των αστυνομικών και να συλληφθεί.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η γυναίκα δράστηςς κινήθηκε επιθετικά με το αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Ουάσιγκτον και ακολούθως κατέβηκε και επιτέθηκε πεζός στους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του.

Όπως ανακοινώθηκε, δόθηκε εντολή στους δημοσιογράφους να παραμείνουν στην αίθουσα Τύπου, ωστόσο δεν αποκλείστηκε το σημείο, ούτε η είσοδος και η έξοδος από τον Λευκό Οίκο.

Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση και καίρια, με συνέπεια το νέο αυτό περιστατικό να τελειώσει εν τη γενέσει του και να μην υπάρξει περαιτέρω αναστάτωση.
Κλείσιμο

Παρόλα αυτά, η συχνότητα των δύο αυτών συμβάντων έχει προκαλέσει ανησυχία στην ασφάλεια του Λευκού Οίκου, οι επικεφαλής της οποίας έδωσαν εντολή για αυξημένη επαγρύπνηση και διακριτική αύξηση των μέτρων περιφρούρησης.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης