Φωτογραφία: Ποιος είναι ο Ρώσος στο πλευρό της Λεπέν;

Φωτογραφία: Ποιος είναι ο Ρώσος στο πλευρό της Λεπέν;

O βουλευτής Βιτάλι Μιλόνοφ μισεί τους ομοφυλόφιλους και τους Εβραίους 

Φωτογραφία: Ποιος είναι ο Ρώσος στο πλευρό της Λεπέν;
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ''πεθάνει'' γιατί οι πολίτες δεν την θέλουν πλέον», δηλώνει η σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν σε χθεσινή προεκλογική της συγκέντρωση την ώρα που στην πατρίδα της έχει ξεσπάσει σάλος για μια selfie που έβγαλε μαζί με έναν Ρώσο βουλευτή ο οποίος μισεί τους ομοφυλόφιλους και τους Εβραίους. Μαρίν Λεπέν και Βιτάλι Μιλόνοφ πόζαραν χαμογελαστοί στο φακό κι έγινε χαμός...
   
«Δεν ήξερε καν ποιος ήταν», έσπευσε να δικαιολογηθεί το «νούμερο δύο» του κόμματός της, Φλοριάν Φιλιπό, για την επίμαχη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook o Ρώσος βουλευτής.

Όμως, ακόμη και οι «πέτρες» γνωρίζουν στη Ρωσία ότι ο Μιλόνοφ είναι αντισημίτης και απεχθάνεται τους ομοφυλόφιλους, γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ. 
   
Το γεγονός ότι έβγαλε μαζί του selfie προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη Γαλλία καθώς ο αντιπρόεδρος του κόμματός της, Φλοριάν Φιλιπό είναι δηλωμένος γκέι και ενόψει των εκλογών, η Λεπέν κάνει εμμέσως άνοιγμα στην ομοφυλοφιλική κοινότητα. 

Κλείσιμο
«Έβγαλε 40 selfies με 40 Ρώσους βουλευτές, κατά συνέπεια δεν τους γνώριζε όλους. Είναι προφανές πως εάν τον γνώριζε δεν θα το έκανε», τόνισε το «νούμερο δύο» του ακροδεξιού "Εθνικού Κόμματος" στο γαλλικό δίκτυο France 3. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης