Απίστευτο! Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω... έντονης μυρωδιάς από την τουαλέτα!

Απίστευτο! Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω... έντονης μυρωδιάς από την τουαλέτα!

Η πτήση από την Μπανγκαλόρ στο Δελχί μετατράπηκε σε κόλαση για 200 επιβάτες - Προσγειώθηκε εσπευσμένα στο Χινταραμπάντ

Η πτήση απογειώθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα από την Μπάνγκαλορ με προορισμό το Δελχί. Η καμπίνα ήταν γεμάτη και οι επιβάτες ήρεμοι. Ξαφνικά, κάτι άρχισε να μην πηγαίνει καλά. Μία περίεργη μυρωδιά άρχισε να αναδύεται από την περιοχή της τουαλέτας. Η μυρωδιά γινόταν ολοένα και πιο έντονη. Τι συνέβη τελικά; Το αεροσκάφος προέβη σε αναγκαστική προσγείωση, καθώς κανείς, ούτε οι πιλότοι, μπορούσαν να αντέξουν το... περιβάλλον που είχε δημιουργηθεί!

Το Boeing 737 μετέφερε τουλάχιστον 200 επιβάτες, μαζί με το πλήρωμα, ανάμεσά τους και τέσσερα βρέφη. Η μυρωδιά ήταν τόσο έντονη, που είχε μετατρέψει ολόκληρο τον θάλαμο σε... θάλαμο αερίων, ενώ δεν την απέφυγαν ούτε οι πιλότοι, καθώς διαπέρασε και τη σφραγισμένη καμπίνα του κόπκιτ.

Τελικά, το μεγάλο αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στομ Χιντεραμπάντ και διατάχθηκε έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί τι συνέβη και από που προερχόταν αυτή η απίστευτη μυρωδιά. Μία μυρωδιά «πικάντικη», όπως έλεγαν χαριτολογώντας οι επιβάτες της πτήσης, αφού πια είχαν διαφύγει τον κίνδυνο και είχαν... ανακτήσει τις... αισθήσεις τους!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης