ΟΗΕ: Κίνα και Ρωσία μπλόκαραν την επιβολή κυρώσεων στη Συρία

ΟΗΕ: Κίνα και Ρωσία μπλόκαραν την επιβολή κυρώσεων στη Συρία

Μόσχα και Πεκίνο άσκησαν βέτο κατά της πρότασης που είχαν καταθέσει Ηνωμένες Πολιτείες, Βρετανία και Γαλλία

«Βέτο» κατά της απόφασης για κυρώσεις στη Συρία και την κυβέρνησή της άσκησαν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
οι κυβερνήσεις της Ρωσίας και της Κίνας, μπλοκάροντας την πρόταση που είχε κατατεθεί.

Μόσχα και Πεκίνο είχαν προειδοποιήσει ότι θα μπλοκάρουν το ψήφισμα του ΟΗΕ, το οποίο διεξήχθη μετά από πρόταση των Ηνωμένων Πολιτειών, την οποία συνυπέγραψαν τόσο η Βρετανία, όσο και η Γαλλία, με αφορμή τον εντοπισμό στοιχείων που φέρονται να καταδεικνύουν την ύπαρξη χημικών όπλων στη Συρία.

Ρωσία και Κίνα προωθούν μία πολιτική λύση, αποκλείοντας την πρόταση που περιλαμβάνει την πτώση του Μπασάρ αλ Άσαντ από την εξουσία και την πραγματοποίηση εκλογών δίχως την παρουσία του νυν προέδρου. Μόσχα και Πεκίνο πιστεύουν ότι με την ψήφιση των κυρώσεων εναντίον της συριακής κυβέρνησης, θα νομιμοποιηθούν οι ευθύνες που έχει ο Άσαντ και η κυβέρνησή του, ανοίγοντας τον δρόμο για την αποκαθήλωσή του.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

ΤΝΤ

Κυρώσεις στην Συρία γιατί χάνουν οι Τζιχαντιστές;;;; Α ρε ΟΜΠΑΜΙΕΣ πόσο γελοίοι είστε όλοι

IQ-239

Άμα σε λέω .... Δ.Ν.Τ τέλος ....

IQ ενός φυστικιού

Τι σχέση έχει με τη Συρία το ΔΝΤ, βρε μπάμια με νοημοσύνη βλήτου? Όλο χαζά πετάς και μετά στέλνεις στον εαυτό σου ποστ τάχα μου ότι τα στέλνουν άλλοι. Για δέσιμο είσαι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kim_tr_54

Δέκα μέρες μετά την ιστορική συνάντηση κορυφής με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, τόνισε: «Η παρουσία και ο κίνδυνος διάδοσης σχάσιμου υλικού για στρατιωτικούς σκοπούς στην κορεατική χερσόνησο και οι πράξεις και οι πολιτικές της Βόρειας Κορέας συνεχίζουν να συνιστούν εξαιρετικά μεγάλη απειλή»

net_252

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας χρησιμοποίησε προσβλητική λέξη για τους Αφροαμερικανούς - Τα περιστατικά αυτά δείχνουν μια «απαράδεκτα χαμηλή φυλετική συνείδηση και ευαισθησία» και «δεν ευθυγραμμίζονται με τις αξίες μας ως εταιρεία», τόνισε ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της υπηρεσίας streaming Ριντ Χέιστινγκς