Βίντεο: Η ασφάλεια πετά έξω γυμνόστηθη ακτιβίστρια σε εκδήλωση της Λεπέν

Βίντεο: Η ασφάλεια πετά έξω γυμνόστηθη ακτιβίστρια σε εκδήλωση της Λεπέν

Η νεαρή γυναίκα, μέλος των Femen, αποκαλούσε τη Γαλλίδα πολιτικό «ψεύτικη φεμινίστρια»

Βίντεο: Η ασφάλεια πετά έξω γυμνόστηθη ακτιβίστρια σε εκδήλωση της Λεπέν
Η Μαρίν Λεπέν έχει φανατικούς υποστηρικτές, αλλά και φανατικούς πολέμιους στη Γαλλία. Η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος, η οποία διεκδικεί τη γαλλική προεδρία, μιλούσε σε ανοιχτή εκδήλωση στο Παρίσι, όταν γυμνόστηθη ακτιβίστρια άρχισε να φωνάζει συνθήματα εναντίον της και την αποκαλεί «ψεύτικη φεμινίστρια», καθώς άκουγε τη Γαλλίδα πολιτικό να αναλύει τις σκέψεις της για τα δικαιώματα των γυναικών.



Κλείσιμο
Οι άνδρες της ασφάλειας επενέβησαν αμέσως και άρπαξαν βιαίως την κοπέλα, την οποία μετέφεραν κυριολεκτικά στον αέρα προς την έξοδο. Η νεαρή γυναίκα ανήκει στο κίνημα Femen και κατάφερε με την αντίδρασή της να διασπάσει την προσοχή του κοινού, αλλά και της ιδίας της Μαρίν Λεπέν.



Η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος στη Γαλλία μιλούσε την Πέμπτη στο Παρίσι για την εξωτερική πολιτική και τη μετανάστευση. Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης Femen στο Facebook, αναρτήθηκε σχόλιο, στο οποίο αναγραφόταν πως η Λεπέν δεν περιλαμβάνει τίποτα στο πρόγραμμά της για τις γυναίκες και ιδιαίτερα για την ισότητα και το σεβασμό μεταξύ των δύο φύλων.

Δείτε το βίντεο με το επεισόδιο...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης