Βίντεο: Ο μικρούλης MasterChef έβαλε τα κλάματα και κέρδισε τους Ισπανούς

Βίντεο: Ο μικρούλης MasterChef έβαλε τα κλάματα και κέρδισε τους Ισπανούς

Ο 8χρονος τηλε-σταρ αντέδρασε όπως κάθε άλλο παιδάκι και κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών που του έδωσαν άλλη μια ευκαιρία

Βίντεο: Ο μικρούλης MasterChef έβαλε τα κλάματα και κέρδισε τους Ισπανούς
Ο 8χρονος Τόμας Τζέφερσον είναι ο νέος σταρ της τηλεόρασης της Ισπανίας. Την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη των τηλεθεατών την κέρδισε έχοντας μια εντελώς παιδική αντίδραση μπροστά στις κάμερες: Όντας διαγωνιζόμενος στο ισπανικό MasterChef ξέσπασε σε κλάματα, όταν η συνταγή που μαγείρευε δεν «του βγήκε».

Ο μικρός Βρετανός διαγωνίζεται στο ισπανικό τηλεπαιχνίδι, καθώς ζει εδώ και δύο χρόνια με τους γονείς του στην Ισπανία. Στον ημιτελικό του σόου, όπου διαγωνιζόταν, ξεκίνησε να φτιάχνει το «παραδοσιακό» βρετανικό φαγητό «fish and chips», δηλαδή, ψάρια και πατάτες και μάλιστα με τον τρόπο που το έκανε ο παππούς του. Όμως η συνταγή του δεν πέτυχε και ο μικρός αντέδρασε με τον πιο.. φυσιολογικό για την ηλικία του τρόπο: Ξέσπασε σε λυγμούς. 

Ένας από τους κριτές επιχείρησε να τον παρηγορήσει, αλλά ο μικρός ήταν κατηγορηματικός: Ήταν ακόμα πιο απογοητευμένος που ένιωθε πως απογοήτευσε τον παππού του. Εκείνος, που είχε ταξιδέψει ειδικά από την Αγγλία για να βρίσκεται στο σόου και να του κάνει έκπληξη, είπε στον εγγονό του: «Μην ανησυχείς, είναι απλώς μαγειρική, δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, μην ανησυχείς». 

Κλείσιμο
Όταν ο Όσκαρ έφτασε με την οικογένειά του στην Ισπανία δεν ήξερε λέξη ισπανικά και τώρα όχι μόνο διαγωνίζεται στην ισπανική τηλεόραση, αλλά όταν του απευθύνονταν στα αγγλικά, απορούσε: «Γιατί δεν μου μιλάτε στα ισπανικά»; 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης