Απίστευτη αναισθησία: Τρολ βασανίζουν την οικογένεια 13χρονου που αυτοκτόνησε λόγω bullying

Απίστευτη αναισθησία: Τρολ βασανίζουν την οικογένεια 13χρονου που αυτοκτόνησε λόγω bullying

Τον έσπρωξαν στην αυτοκτονία με τις κοροϊδίες τους για τη σεξουαλική του ταυτότητα και τώρα έβαλαν στόχο τους δικούς του

Απίστευτη αναισθησία: Τρολ βασανίζουν την οικογένεια 13χρονου που αυτοκτόνησε λόγω bullying
Το θράσος και η αναισθησία ορισμένων διαδικτυακών «νταήδων» δεν γνωρίζουν όρια, αφού η διάθεσή τους να κοροϊδέψουν και να ταπεινώσουν τα θύματά τους δεν σταματά ούτε καν μπροστά το πένθος μιας οικογένειας, η οποία έχασε πρόσφατα το νεότερο μέλος της, ένα παιδί 13 ετών.

Ο Tyrone Unsworth, από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα μετά από ανελέητο bullying που δεχόταν το τελευταίο διάστημα, επειδή ήταν γκέι. Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο γιος της είχε αρκετά θηλυπρεπή συμπεριφορά, αγαπούσε τη μόδα και το μέικ απ και ήταν ένα παιδί δραστήριο, με πολλά ενδιαφέροντα. 

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα οι κοροϊδίες από τους συμμαθητές του αλλά και από τρολ στο Ίντερνετ που δεν μπορούσαν να δεχτούν την διαφορετικότητα είχαν χειροτερέψει, με αποτέλεσμα ο 13χρονος να κλειστεί στον εαυτό του και τελικά να αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Κλείσιμο
Ο χαμός του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, και ιδιαίτερα την πολυαγαπημένη του μητέρα, Amanda, η οποία ομολογεί ότι δεν έχει συνέλθει ακόμα από την απώλεια. Όμως, εκτός απο τη θλίψη της, η άτυχη γυναίκα έχει να αντιμετωπίσει και ένα άλλο βασανιστήριο, που είναι πραγματικά αδιανόητο: τα τρολ που βασάνιζαν τον γιο της στο διαδίκτυο και τον έσπρωξαν στην αυτοκτονία συνεχίζουν να προσβάλλουν την μνήμη του, δημιουργώντας ψεύτικους λογαριασμούς στα social media με το όνομά του και δημοσιεύοντας ελεεινές αναρτήσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, τα διαδικτυακά τρολ συνεχίζουν να χρησιμοποιούν υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον νεαρό Tyrone, παρά το γεγονός ότι η ίδια η μητέρα του έχει ζητήσει επανειλημμένα να σταματήσουν, με μηνύματα και καταγγελίες σελίδων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, στις απειλές της ότι θα ενημερώσει τις αρχές,  απαντούν πάντα χλευαστικά, λέγοντας ότι δεν δίνουν δεκάρα, ενώ για κάθε διαδικτυακή σελίδα που κλείνει ξεφυτρώνουν αμέσως πολλές άλλες.

Η γυναίκα έχει φτάσει στα όριά της, και παρά το γεγονός ότι έχει ζητήσει τη βοήθεια της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ώστε να εντοπιστούν τα άτομα που προσβάλλουν τη μνήμη του παιδιού της και παρενοχλούν και την ίδια με υβριστικά μηνύματα, τα «τρολ» που απολαμβάνουν να την βασανίζουν δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης