Γυναίκα αντιμετωπίζει ως πέντε χρόνια φυλάκισης επειδή πέταξε μια παντόφλα στον γιο της

Γυναίκα αντιμετωπίζει ως πέντε χρόνια φυλάκισης επειδή πέταξε μια παντόφλα στον γιο της

Η 62χρονη κατηγορείται πλέον για εκ προθέσεως απόπειρα πρόκλησης ελαφρύ τραυματισμού


Γυναίκα αντιμετωπίζει ως πέντε χρόνια φυλάκισης επειδή πέταξε μια παντόφλα στον γιο της

Μια 62χρονη γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να φυλακιστεί από δυο ως πέντε χρόνια επειδή πέταξε μια παντόφλα προς τον 38χρονο γιο της.


Ο Hasan Güzel από την επαρχία Denizli της Τουρκίας έσπευσε να καταθέσει μήνυση κατά της μητέρας του μετά το περιστατικό, με την 62χρονη να κατηγορείται πλέον για εκ προθέσεως απόπειρα πρόκλησης ελαφρύ τραυματισμού.

Κλείσιμο


Η μητέρα και ο γιος ζουν στο ίδιο διαμέρισμα φαίνεται ότι ενεπλάκησαν σε καυγά, με τον Güzel να φωνάζει και να προσβάλλει τη μητέρα του. Η 62χρονη αντέδρασε πετώντας του την παντόφλα, η οποία δεν τον χτύπησε.

Παρ' όλα αυτά ο 38χρονος άντρας αποφάσισε να τιμωρήσει την μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο φυλάκισης. Η ίδια σχολίασε πως: «
Πέταξα την παντόφλα μου στον γιο μου γιατί με προσέβαλε. Δεν τον χτύπησε καν. Αν ήξερα ότι οι παντόφλες θεωρούνται όπλο, δεν θα την πετούσα. Και τι θα γινόταν αν τον πετύχαινε; Δεν θα τον πονούσε. Υπάρχει κάποια μητέρα που δεν πετάει παντόφλες στα παιδιά της όταν τσακώνονται;».



Ο δικηγόρος του γιου της, ωστόσο, αποκάλυψε πως ανυπομονούν για την απόφαση του δικαστηρίου. Ο ίδιος υποστήριξε πως: «Από τώρα και στο εξής οι μητέρες θα σκέφτονται δυο φορές πριν πετάξουν μια παντόφλα. Θα καταδικάζονται σε φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης