Ερντογάν: Η Ευρώπη υποθάλπει την τρομοκρατία

Ερντογάν: Η Ευρώπη υποθάλπει την τρομοκρατία

Δεν τον ενδιαφέρει αν οι Ευρωπαίοι τον αποκαλούν δικτάτορα επειδή καταστέλλει την κουρδική αυτονομιστική οργάνωση και τους συμπαθούντες της

Ερντογάν: Η Ευρώπη υποθάλπει την τρομοκρατία
«Πυρά» κατά της Ευρώπης εξαπέλυσε εκ νέου ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορώντας την ότι υποθάλπει την τρομοκρατία με τη στήριξη που προσφέρει στο Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν οι Ευρωπαίοι τον αποκαλούν δικτάτορα επειδή καταστέλλει την κουρδική αυτονομιστική οργάνωση και τους συμπαθούντες της.

Σε ομιλία του η οποία μεταδόθηκε τηλεοπτικά την Κυριακή, ο κ. Ερντογάν επέμεινε ότι τα όπλα που έχουν κατασχεθεί από μέλη του PKK προέρχονταν από τη Δύση.

Κλείσιμο
Ο Τούρκος πρόεδρος υπογράμμισε επίσης ότι οι κοινοβουλευτικοί που συμπεριφέρονται σαν τρομοκράτες θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιοι.

Ο κ. Ερντογάν αναφέρθηκε και στο προσφυγικό, καταλογίζοντας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι, ενώ έχει υποσχεθεί στην Τουρκία βοήθεια ύψους 3 δισ. ευρώ για τη φιλοξενία των Σύρων προσφύγων, μέχρι τώρα έχει δώσει στην Άγκυρα μόνο 200-300 εκατομμύρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης