Βίντεο: Αυτή είναι η πρώτη γυναίκα με χιτζάμπ που φιγουράρει στο Playboy

Η 22χρονη Αμερικανίδα, με καταγωγή από τη Λιβύη, Νουρ Ταγκούρι, εμφανίζεται στις σελίδες του αμερικανικού περιοδικού, στο τμήμα, το οποίο φιλοξενεί ανθρώπους, που με τη στάση τους, αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο κόσμος

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το περιοδικό Playboy θα φιλοξενήσει στις σελίδες του μια γυναίκα που φοράει χιτζάμπ.

Η 22χρονη Αμερικανίδα, με καταγωγή από τη Λιβύη, Νουρ Ταγκούρι, εμφανίζεται στις σελίδες του αμερικανικού περιοδικού, στο τμήμα το οποίο φιλοξενεί ανθρώπους που με τη στάση τους αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο κόσμος.

Στο άρθρο που συνοδεύει τη φωτογραφία της αναφέρεται πως «ρίσκαραν τα πάντα -ακόμα και τις ζωές τους- για να κάνουν αυτό που αγαπούν, δείχνοντάς μας τι μπορεί να επιτευχθεί, αν απλώς παραβούμε κάποιους κανόνες».

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Νουρ δήλωσε: «Έφτασε! Είναι τιμή μου να μοιραστώ μαζί σας το ότι το Playboy έχει ονομάσει ως έναν εκ των Renegade για το 2016 και μου έχει δώσει θέση σε κομμάτι του!!» Σε ένα ξεχωριστό tweet, η Νουρ δήλωσε: «Ξέρω ότι οι άνθρωποι περιμένουν να σχολιάσω/εξηγήσω... αλλά θα αφήσω τον καθένα να διώξει το μίσος από το σύστημά του και να ηρεμήσει για ένα λεπτό».

Η Νουρ είπε στο Playboy, πώς, το να φοράει μαντίλα, την έχει βοηθήσει στο επάγγελμά της.

«Το να είσαι σε θέση να μοιραστείς την ευπάθεια των ανθρώπων με τους οποίους μιλάω, με βοηθά να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους».

«Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι το να είμαι μια μουσουλμάνα, γυναίκα, με μαντήλα, με βοήθησε να κερδίσω αυτή την εμπιστοσύνη. Ξέρω πως είναι να διαστρεβλώνεται η όποια διήγηση της κοινότητάς μας από τα εκάστοτε μέσα ενημέρωσης».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

bob

Πάει χάλασε ο κόσμος. Ζούμε τους έσχατους καιρούς...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kim_tr_54

Δέκα μέρες μετά την ιστορική συνάντηση κορυφής με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, τόνισε: «Η παρουσία και ο κίνδυνος διάδοσης σχάσιμου υλικού για στρατιωτικούς σκοπούς στην κορεατική χερσόνησο και οι πράξεις και οι πολιτικές της Βόρειας Κορέας συνεχίζουν να συνιστούν εξαιρετικά μεγάλη απειλή»

net_252

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας χρησιμοποίησε προσβλητική λέξη για τους Αφροαμερικανούς - Τα περιστατικά αυτά δείχνουν μια «απαράδεκτα χαμηλή φυλετική συνείδηση και ευαισθησία» και «δεν ευθυγραμμίζονται με τις αξίες μας ως εταιρεία», τόνισε ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της υπηρεσίας streaming Ριντ Χέιστινγκς