Μάθημα... κλειτορίδας στα πρωτάκια της Γαλλίας

Μάθημα... κλειτορίδας στα πρωτάκια της Γαλλίας

Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σε όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας θα διδάσκεται στο εξής η λειτουργία της γυναικείας κλειτορίδας

Μάθημα... κλειτορίδας στα πρωτάκια της Γαλλίας
Μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε... βάθος θα διδάσκονται τα «πρωτάκια» της Γαλλίας με τα γυναικεία γεννητικά όργανα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Το μάθημα ενημέρωσης για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η κλειτορίδα της γυναίκας θα διδάσκεται εφεξής σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Γαλλίας.   

Όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα "Bild", η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σε όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας θα διδάσκεται στο εξής η λειτουργία της γυναικείας κλειτορίδας προκειμένου οι μαθητές να είναι καλύτερα ενημερωμένοι στην πρώτη τάξη του Δημοτικού. 

Η εκμάθηση της ανατομίας των γυναικείων γεννητικών οργάνων θα γίνεται με την βοήθεια ενός ροζ πλαστικού αντικειμένου, τελευταίας τεχνολογίας, που μοιάζει με μπούμερανγκ. 


Κλείσιμο

Η πλαστική κλειτορίδα αναπτύχθηκε από την ερευνήτρια Οντίλ Φιγιό. Πρόκειται για ένα τρισδιάστατο μοντέλο που στόχο έχει να διαφωτίσει τους μαθητές για την δομή και το μέγεθος των γυναικείων γεννητικών οργάνων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης