Καταδικάστηκε σε 23 φορές ισόβια ο Βρετανός Ντιτρού

Καταδικάστηκε σε 23 φορές ισόβια ο Βρετανός Ντιτρού

Ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή του για 71 κατηγορίες, μεταξύ αυτών για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και σεξουαλικές περιπτύξεις με παιδιά

Καταδικάστηκε σε 23 φορές ισόβια ο Βρετανός Ντιτρού
Σε 23 φορές ισόβια καταδικάστηκε ο Βρετανός παιδόφιλος Richard Huckle που κακοποίησε εκατοντάδες παιδιά στη νοτιοανατολική Ασία και χρησιμοποιούσε το dark web για να χρηματοδοτεί τις αποτρόπαιες «δραστηριότητές» του.

Ο 30χρονος Richard Huckle είχε βάλει στο στόχαστρό του μια φτωχή χριστιανική κοινότητα στη Μαλαισία όπου εμφανιζόταν ως φωτογράφος και δάσκαλος αγγλικών για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών των μετέπειτα θυμάτων του.

Δεν δίσταζε μάλιστα να τραβά φωτογραφίες και βίντεο την ώρα που κακοποιούσε μικρά παιδιά- με το μικρότερο θύμα του να είναι ένα μωρό που φορούσε ακόμα πάνα.

Κλείσιμο
Ο Huckle καυχιόταν για τα «επιτεύγματά» του σε blogs και είχε γράψει και ένα αρρωστημένο εγχειρίδιο (!) 60 σελίδων με τίτλο «Pedophiles & Poverty: Child Lover Guide» (Παιδόφιλοι και φτώχεια: Οδηγός για εραστές παιδιών).

Ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή του για 71 κατηγορίες, μεταξύ αυτών για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και σεξουαλικές περιπτύξεις με παιδιά. Η απαγγελία των κατηγοριών διήρκεσε σχεδόν μία ώρα και η υπόθεσή του πιστεύεται πως είναι η χειρότερη του είδους.

Στην επιστολή του προς το δικαστήριο στις 23 Μαΐου, ο ίδιος περιγράφει τον με  «χαμηλή αυτοεκτίμηση και έλλειψη εμπιστοσύνης με τις γυναίκες», αν και είπε ότι δεν έχει «καμία δικαιολογία».

Ο Huckle συνελήφθη από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Gatwick  τα Χριστούγεννα του 2014.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης