Οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να επιτεθούν στην Ευρώπη με βιολογικά και πυρηνικά όπλα!

Οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να επιτεθούν στην Ευρώπη με βιολογικά και πυρηνικά όπλα!

Οι προειδοποιήσεις αυτές ακούστηκαν από τα χείλη ανώτατων αξιωματούχων του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.

Οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να επιτεθούν στην Ευρώπη -με τη Βρετανία να είναι από τους πρώτους στόχους- εμφυτεύοντας βόμβες στο σώμα τους ή τοποθετώντας εκρηκτικούς μηχανισμούς σε αυτοκίνητα που κινούνται χωρίς οδηγό.

Οι προειδοποιήσεις αυτές ακούστηκαν από τα χείλη ανώτατων αξιωματούχων του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., στο πλαίσιο διεθνούς συνεδρίου για την ασφάλεια που διεξήχθη χθες, Τρίτη, στο Λονδίνο. 

«Το Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζεται να επιτεθεί με βιολογικά και πυρηνικά όπλα στη Βρετανία αλλά και σε άλλες χώρες της Γηραιάς Ηπείρου», επεσήμαναν επικεφαλής σε θέματα ασφάλειας της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph.

«Υπάρχει δικαιολογημένη ανησυχία ότι οι τζιχαντιστές από τη Συρία και το Ιράκ προσπαθούν να συγκεντρώσουν υλικά μαζικής καταστροφής όπως , βιολογικά, χημικά και ραδιενεργά όπλα», γράφει το σχετικό δημοσίευμα επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχων του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε .

Η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί επίσης να εφεύρει τρόπους προκειμένου να αποφύγει τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζουν οι ευρωπαικές χώρες έτσι, ώστε να εξαπολύσει τις επιθέσεις που έχει σχεδιάσει.  

Οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να εξαπολύσουν επιθέσεις με βόμβες που έχουν εμφυτεύσει στο σώμα τους ή εκρηκτικούς μηχανισμούς που έχουν τοποθετήσει σε αυτοκίνητα που κινούνται χωρίς οδηγό, δήλωσε ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος στο συνέδριο για την ασφάλεια.

Εκφράζονται επίσης φόβοι ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει ήδη στην κατοχή του απόθεμα πυραύλων μικρού βεληνεκούς από το Ιράκ. 

Ο Γιόργκε Μπέρτο Σίλβα αναπληρωτής πρόεδρος της Κομισιόν σε θέματα καταπολέμησης της τρομοκρατίας, υποστηρίζει ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει δείξει μέχρι τώρα ενδιαφέρον για να αποκτήσει στην κατοχή του, χημικά, βιολογικά, ραδιενεργά και πυρηνικά υλικά. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

cars-cockpit

Οι δύο πιλότοι αγνοούν τα προειδοποιητικά μηνύματα παρά το γεγονός ότι δεν είχαν ορατότητα λόγω καταιγίδας - Το δυστύχημα είχε σημειωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο με έναν νεκρό και εννέα τραυματίες

boris01

Ανησυχία στις Βρυξέλλες για τις επόμενες κινήσεις του σε σχέση με το Brexit - Σήμερα η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης - Παραιτούνται οι υπουργοί της Μέι που δεν συμφωνούν με την πολιτική του - Πρώτος ο Τραμπ στα συγχαρητήρια