Να γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν θα γίνει ποτέ Νταϊάνα!

Να γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν θα γίνει ποτέ Νταϊάνα!

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ πόζαραν μπροστά από το Ταζ Μαχάλ στο παγκάκι όπου η Νταϊάνα είχε δείξει ότι είναι δυστυχισμένη και μόνη

Να γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν θα γίνει ποτέ Νταϊάνα!
Μια καυτή μέρα στην Αγρα όπου ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου η δούκισσα του Κέμπριτζ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκαναν το εξής αδιανόητο. Πόζαραν μαζί μπροστά από το Ταζ Μαχάλ.

Εκατσαν στο ...παγκάκι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα. Εκεί όπου το 1992 η Νταϊάνα είχε ποζάρει μόνη θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει την απέραντη μοναξιά και θλίψη που ένιωθε στο γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας επέλεξε να φωτογραφηθεί μαζί στο «Diana’s bench» (Το παγκάκι της Νταϊάνα). Μα τι σκεφτόντουσαν; Για 25 ολόκληρα χρόνια αυτή η εικόνα ανήκε στην Νταϊάνα. Στη μνήμη του κόσμου είναι χαραγμένη αυτή η εικόνα και παραπέμπει στο ότι η Νταϊάνα ήταν δυστυχισμένη εξαιτίας της απιστίας του συζύγου της με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Λίγες μέρες μετά ανακοινώθηκε ότι η Νταϊάνα και ο Κάρολος θα έπαιρναν διαζύγιο.

Αυτή η προσεκτικά τραβηγμένη φωτογραφία ήταν η απόδειξη ότι υπέφερε τόσο στο γάμο της όσο και από το περιβάλλον που ζούσε.

Οι αντιδράσεις για τη φωτογραφία ήταν πολλές καθώς πολλοί έσπευσαν να πουν ότι η Κέιτ δεν θα γίνει ποτέ Νταϊάνα. Από το παλάτι δικαιολόγησαν λέγοντας ότι ο Γουίλιαμ δεν αγκάλιασε καν την σύζυγό του στο παγκάκι της μητέρας του.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης