Βίντεο: Κατέγραψε τον άντρα της με την ερωμένη του στο κρεβάτι

Βίντεο: Κατέγραψε τον άντρα της με την ερωμένη του στο κρεβάτι

Μια απατημένη σύζυγος στην Κίνα αντιμετώπισε αρκετά ψύχραιμα το γεγονός ότι ο άντρας της βρέθηκε στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα

Βίντεο: Κατέγραψε τον άντρα της με την ερωμένη του στο κρεβάτι
Η σύγχρονη εποχή με τα «έξυπνα» κινητά και την δυνατότητα που αυτά παρέχουν στους χρήστες να φωτογραφίζουν και να καταγράφουν σε βίντεο διάφορες στιγμές, έχει βοηθήσει και τους ή τις απατημένες συζύγους να αποκτούν ευκολότερα τα «πειστήρια του εγκλήματος».

Έτσι, και μια απατημένη σύζυγος στην Κίνα, παρά την ταραχή της, όταν μπήκε στο σπίτι της και έπιασε τον σύζυγό της γυμνό στο κρεβάτι με την ερωμένη του, πήρε το κινητό της και άρχισε να βιντεοσκοπεί την σκηνή. Εντύπωση προκαλεί ότι το παράνομο ζευγάρι, μισοκοιμισμένο, δεν προσπαθεί να φορέσει τα ρούχα του. Ο σύζυγος φαίνεται ότι κάνει προσπάθεια να απολογηθεί στην γυναίκα του, που ακούγεται να φωνάζει, αλλά εξακολουθεί να καταγράφει το αναπάντεχο για εκείνη περιστατικό.

Η «πέτρα του σκανδάλου» έκπληκτη προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπό της και καλύπτεται πίσω από τον «άπιστο». Το βίντεο αναρτήθηκε στον κινεζικό ιστότοπο Vlook και μέχρι σήμερα είχε περισσότερα από 1.000 views, ενώ τα στοιχεία των «πρωταγωνιστών δεν έχουν γίνει γνωστά, εκτός από την πληροφορία ότι ο σύζυγος είναι υποδιευθυντής σε μεγάλη εταιρεία στην Κίνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης