Έφηβος πέθανε κάνοντας ηρωίνη σε ξενοδοχείο με τη... μητέρα του

Έφηβος πέθανε κάνοντας ηρωίνη σε ξενοδοχείο με τη... μητέρα του

Μία απίστευτη υπόθεση, με γιαγιά έμπορο, κόρη και εγγονό «βαποράκια» και σκληρά ναρκωτικά που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί ένας έφηβος

Έφηβος πέθανε κάνοντας ηρωίνη σε ξενοδοχείο με τη... μητέρα του
Ασύλληπτη τραγωδία, αλλά και σαφή ένδειξη εγκληματικής γονικής ανευθυνότητας αποτελεί η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ, την Κυριακή. Ένας 16χρονος έχασε τη ζωή του από υπερβολική δόση ηρωίνης, την οποία πήρε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με τη μητέρα του!

Το απίστευτο αυτό γεγονός σημειώθηκε στο Άκρον του Οχάιο, στο ξενοδοχείο Super 8. Το άψυχο σώμα του έφηβου Άντριου Φράι, βρέθηκε στο πάτωμα του δωματίου, στο οποίο βρισκόταν και η μητέρα του Χέδερ Φράι, η οποία επίσης είχε κάνει χρήση. Οι δικαστικές αρχές παρέπεμψαν τόσο τη μητέρα, όσο και τη γιαγιά του νεαρού αγοριού με την κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας.

Η μητέρα Χέδερ Φράι

Κλείσιμο

Ο 16χρονος είχε ιστορικό με ναρκωτικά και γύρω του βρέθηκαν χάπια και ενέσεις. Η γιαγιά του αγοριού, Μπρέντα Φράι, κατηγορείται ότι διέφθειρε τον έφηβο εγγονο της, καθώς τον χρησιμοποιούσε, όπως υποστηρίζουν οι αμερικανικές αρχές, προκειμένου η ίδια να διακινεί ποσότητες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την προανάκριση που έκανε η αστυνομία, ο 16χρονος και η μητέρα του θέλησαν να μεταβούν στο ξενοδοχείο για να χρησιμοποιήσουν την πισίνα. Στην... πορεία όμως, τους δημιουργήθηκε η διάθεση να πάρουν τις δόσεις τους και ανέβηκαν στο δωμάτιο του μοτέλ, μαζί με μία φιλενάδα της μητέρας, την Τζέσικα Άιρονς. Οι τρεις τους έκαναν ηρωίνη στο ίδιο δωμάτιο και μάλιστα, η μητέρα ζήτησε από το αγόρι να «χτυπήσει» τη δόση του στο μπάνιο, διότι δεν αντέχει να τον βλέπει να «τρυπιέται»!

Η Γιαγιά Μπρέντα Φράι


Μία ώρα μετά, η Τζέσικα Άιρονς κάλεσε ασθενοφόρο, καθώς διαπίστωσε ότι ο 16χρονος Άντριου δεν είχε τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μάνα έσπευσε να καλύψει τα «ίχνη» της γιαγιάς εμπόρου και μητέρα της, ώστε να μην της αποδωθούν κατηγορίες. Όμως ήταν αργά, τόσο για το παιδί, όσο και για τις ίδιες... Η δε «γιαγιά», υποστήριξε ότι είχε τα ναρκωτικά για χρήση της οικογένειας και όχι για εμπόριο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης