ΗΠΑ: Βιαστής σκοτώθηκε από ρυμουλκό την ώρα που έβλεπε ταινία πορνό

ΗΠΑ: Βιαστής σκοτώθηκε από ρυμουλκό την ώρα που έβλεπε ταινία πορνό

Ο 55χρονος είχε εκτίσει ποινή 25 χρόνων για το βιασμό τεσσάρων γυναικών το 1991 και 1992

ΗΠΑ: Βιαστής σκοτώθηκε από ρυμουλκό την ώρα που έβλεπε ταινία πορνό
Βίασε τέσσερις γυναίκες, καταδικάστηκε, αλλά και πάλι ήταν ελεύθερος, για να πληρώσει τελικά το ακριβό τίμημα με την ίδια τη ζωή του, σε ένα ατύχημα που παραπέμπει καθαρά στη μοίρα. Ο κατ΄ εξακολούθηση βιαστής, Κέβιν Τζόρνταν βρήκε τραγικό θάνατο στο Τενεσί των ΗΠΑ, όταν ρυμουλκό-κλούβα που μετέφερε ελαστικά αυτοκινήτων, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε έναν φράχτη, ένα δέντρο... και τον 55χρονο άνδρα.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι τη στιγμή που έπεσε πάνω του το ρυμουλκό, ο Κέβιν Τζόρνταν ικανοποιούσε το... πάθος του, καθώς προχωρούσε στο δρόμο και παρακολουθούσε ταινία πορνό στο κινητό του! Τη διαπίστωση αυτή έκανε η αστυνομία, κατά την έρευνα που πραγματοποίησε στον τόπο του δυστυχήματος.



Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη, ένα μόλις τετράγωνο πριν το σπίτι που διέμενε ο κατ' εξακολούθηση βιαστής στο ανατολικό Μέμφις. Ένας οδοντίατρος, που εργαζόταν στο ιατρείο του εκείνη τη στιγμή, βγήκε στο δρόμο και διέκρινε τον 55χρονο άνδρα να είναι σκεπασμένο με λευκό σεντόνι, όντας ήδη νεκρός.
Κλείσιμο

Ο Τζόρνταν καταδικάστηκε για το βιασμό τεσσάρων γυναικών στην περιοχή του Μέμφις, δύο το 1991 και δύο το 1992. Εξέτισε ποινή φυλάκισης 25 χρόνων και αποφυλακίστηκε τον Μάρτιο του 2014, μετά από εξέταση που υποβλήθηκε από ειδική επιτροπή στο σοφρωνιστικό ίδρυμα που ήταν έγκλειστος.

Παρ' ότι κρίθηκε ότι είχε ξεπεράσει το πρόβλημά του, μετά την αποφυλάκισή του, υπήρξε αναφορά μίας γυναίκας, η οποία διέκρινε ότι την κοιτούσε και αυνανιζόταν. Όταν εκείνη κάλεσε την αστυνομία σε βοήθεια, ο 55χρονος άνδρας έφυγε τρέχοντας. Παρόλα αυτά, η αρραβωνιαστικά του, Κόνι Χάρις, δήλωσε ότι τον αγαπούσε και ότι είναι πολύ μεγάλη απώλεια για εκείνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης