ΗΠΑ: Οι Anonymοus «κατέβασαν» την ιστοσελίδα του Ντόναλντ Τραμπ

ΗΠΑ: Οι Anonymοus «κατέβασαν» την ιστοσελίδα του Ντόναλντ Τραμπ

Ανοιχτό πόλεμο σε όλα τα μέτωπα κύρηξαν οι Anonymous απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ μετά τις δηλώσεις τους για την απαγόρευση εισόδου των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ

ΗΠΑ: Οι Anonymοus «κατέβασαν» την ιστοσελίδα του Ντόναλντ Τραμπ
Οι προκλητικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ τον έφεραν πλέον αντιμέτωπο και με την οργάνωση των Anonymous, της οργάνωσης που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και το hacking των υπολογιστών για να προωθήσει τις θέσεις της. 

Σε μήνυμα που έδωσαν στην δημοσιότητα, μιλούν στον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας ότι «υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι θέλεις να απαγορεύσεις σε όλους τους μουσουλμάνους να μπουν στις ΗΠΑ. Αυτή η πολιτική θα έχει τρομακτικές συνέπειες. Αυτό είναι που θέλει το ISIS. Όσο περισσότερο οι μουσουλμάνοι αισθάνονται θυμωμένοι, τόσο περισσότερο το ISIS θα τους προσεταιρίζεται. Όσο περισσότερο οι ΗΠΑ φαίνεται να έχουν στο στόχαστρο τους μουσουλμάνους, όχι μόνο τους φανατικούς μουσουλμάνους, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το ISIS θα το χρησιμοποιήσει στα δικά του social media ως καμπάνια. Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να σκέφτεσαι δύο φορές πριν μιλήσεις για οτιδήποτε. Σε προειδοποιήσαμε!»

Πέρα από το μήνυμα που δόθηκε μέσω διαδικτύου, οι Anonymοus χάκαραν και την ιστοσελίδα του, καθώς η ιστοσελίδα trumptowerny.com ήταν εκτός λειτουργίας για περισσότερο από μία ώρα. «Η ιστοσελίδα της Trump Towers NY έχει πέσει ως δήλωση κατά του ρατσισμού και του μίσους» έγραψαν σε tweet οι Anonymous.

Κλείσιμο
Yπενθυμίζουμε ότι ο Τραμπ είχε κάνει την εξωφρενική δήλωση για απαγόρευση της εισόδου κάθε μουσουλμάνου στις ΗΠΑ, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών τόσο μέσα στις ΗΠΑ όσο και σε άλλες χώρες του κόσμου, όπως η Αγγλία, στην οποία συλλέγονται υπογραφές για να μην γίνει αποδεκτός στην χώρα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης