Βίντεο: Απολαυστικό «δούλεμα» του Χάρισον Φορντ στον Ντόναλντ Τραμπ

Βίντεο: Απολαυστικό «δούλεμα» του Χάρισον Φορντ στον Ντόναλντ Τραμπ

«Άλλο οι ταινίες, άλλο η πραγματικότητα, Ντόναλντ», λέει ο γοητευτικός σταρ στον πλούσιο θαυμαστή του 

Βίντεο: Απολαυστικό «δούλεμα» του Χάρισον Φορντ στον Ντόναλντ Τραμπ
Στη λίστα των διασήμων που έχουν επικρίνει ανοιχτά τις τελευταίες μέρες τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά από τις ρατσιστικές του δηλώσεις για τους μουσουλμάνους πρόσφυγες, προστέθηκε και ο Χάρισον Φορντ.

Μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός διάλεξε έναν πιο «ανάλαφρο» τρόπο να κριτικάρει τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ, λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι έχει το ακαταλόγιστο, αφού δεν ξεχωρίζει την πραγματικότητα από... την φαντασία.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του σε ένα αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι, ο πρωταγωνιστής του Star Wars πληροφορήθηκε ότι ανάμεσα στους θαυμαστές της δουλειάς του συγκαταλέγεται και ο Ντόναλντ Τραμπ. Συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος είχε πει στους New York Times ότι του αρέσουν ιδιαίτερα οι ταινίες δράσης με «ηρωικούς Αμερικανούς προέδρους», όπως το Air Force One, όπου πρωταγωνιστεί ο Χάρισον Φορντ.

Κλείσιμο
Στην εν λόγω ταινία, ο βετεράνος ηθοποιός υποδύεται τον πρόεδρο των ΗΠΑ, που αντιμετωπίζει γενναία μία ομάδα Ρώσων τρομοκρατών οι οποίοι έχουν καταλάβει το αεροσκάφος του.

«Λατρεύω τον Χάρισον Φορντ σε αυτήν την ταινία. Ύψωσε το παράστημά του για την Αμερική», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο, όπως φαίνεται ο θαυμασμός δεν είναι... αμοιβαίος. Όταν ρωτήθηκε για τα επαινετικά σχόλια του Τραμπ, ο Φορντ - γνωστός για τις δημοκρατικές του πεποιθήσεις - κοίταξε απευθείας την κάμερα και είπε, με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο: «Είναι απλώς μια ταινία. Ντόναλντ, είναι απλώς μια ταινία. Αυτά δεν συμβαίνουν στην αληθινή ζωή, αλλά πού να το ξέρεις εσύ!»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης