Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα...ραπάρει για να πείσει τους Αμερικανούς νέους να σπουδάσουν

Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα...ραπάρει για να πείσει τους Αμερικανούς νέους να σπουδάσουν

Το διασκεδαστικό βίντεο γυρίστηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας της Ομπάμα με τίτλο «Better Make Room» που αποσκοπεί στην ενθάρρυνση των νεαρών Αμερικανών ηλικίας από 14-19 ετών να συνεχίσουν τις σπουδές τους και μετά το Λύκειο

Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα...ραπάρει για να πείσει τους Αμερικανούς νέους να σπουδάσουν
Με ύφος cool ράπερ και υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν διστάζει να τσαλακώσει το προφίλ της για μία ακόμη φορά και να... ραπάρει συντροφιά με έναν διάσημο Αμερικανό κωμικό, προκειμένου να πείσει τους νέους της χώρας της να σπουδάσουν.

«Αν θες να πιλοτάρεις τζετ, τράβα να σπουδάσεις. Αν θες να εξαργυρώνεις τσεκ, κάν'το, δεν θα χάσεις», τραγουδάει η Μισέλ Ομπάμα στο νέο βίντεο που δημιούργησε με τον αφροαμερικανό ηθοποιό Τζέι Φάροου, γνωστό για την πετυχημένη μίμηση του άνδρα της στην ψυχαγωγική εκπομπή Saturday Night Live.

Το διασκεδαστικό βίντεο γυρίστηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας της Ομπάμα με τίτλο «Better Make Room» που αποσκοπεί στην ενθάρρυνση των νεαρών Αμερικανών ηλικίας από 14-19 ετών να συνεχίσουν τις σπουδές τους και μετά το Λύκειο. Η καμπάνια αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια του Λευκού Οίκου να αντιμετωπίσει δραστικά την αύξηση των ποσοστών των Αμερικανών εφήβων που εγκαταλείπουν τις σπουδές τους μόλις αποφοιτήσουν από τη μέση εκπαίδευση.

Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης