Αυτός είναι ο «μοδάτος» Άι Βασίλης που... καίει καρδιές στα social media

Αυτός είναι ο «μοδάτος» Άι Βασίλης που... καίει καρδιές στα social media

O γοητευτικός ώριμος άνδρας εργάζεται ως μοντέλο εδώ και 30 περίπου χρόνια και προσφέρει μία... διαφορετική εκδοχή του χοντρούλη ηλικιωμένου Άι Βασίλη που όλοι μας γνωρίζουμε και αγαπάμε

Αυτός είναι ο «μοδάτος» Άι Βασίλης που... καίει καρδιές στα social media
Ο Πολ Μέισον δεν είναι ένας συνηθισμένος Άι Βασίλης. Πρόκειται για έναν γοητευτικό ώριμο άνδρα, που εργάζεται ως μοντέλο εδώ και 30 περίπου χρόνια και προσφέρει μία... διαφορετική εκδοχή του χοντρούλη ηλικιωμένου Άι Βασίλη που όλοι μας γνωρίζουμε και αγαπάμε.



Κλείσιμο


Ο Μέισον συμμετέχει σε μία φιλανθρωπική πρωτοβουλία που διοργανώνει το εμπορικό κέντρο Γιόρκντεϊλ στο Τορόντο, το οποίο υπόσχεται να δωρίσει 1 δολάριο στο ίδρυμα SickKids Foundation για κάθε πελάτη του που φωτογραφίζεται με τον...hot  Άι Βασίλη και δημοσιεύει την selfie στα social media, με το hashtag «YorkDaleFashionSanta».

«Παρουσιάζουμε μία μοντέρνα εκδοχή των κλασικών φωτογραφιών με τον Άι Βασίλη» δήλωσε ο Μέισον στην εφημερίδα Toronto Star, τονίζοντας ωστόσο ότι το target group του δεν είναι τα παιδιά, αλλά οι ενήλικες που θέλουν να φωτογραφηθούν με μια πιο «μοδάτη» εκδοχή του Άγιου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης