Οι τζιχαντιστές έφτιαξαν εφαρμογή κινητών για να δείχνουν τους... αποκεφαλισμούς

Οι τζιχαντιστές έφτιαξαν εφαρμογή κινητών για να δείχνουν τους... αποκεφαλισμούς

Καθώς ένα μετά το άλλο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook κλείνει τις διόδους για επικοινωνία των ισλαμιστών, εκείνοι έφτιαξαν ένα app με το οποίο μοιράζονται με τους ομοϊδεάτες τους τις ακρότητες τις οποίες κάνουν

Οι τζιχαντιστές έφτιαξαν εφαρμογή κινητών για να δείχνουν τους... αποκεφαλισμούς
Σε έναν κόσμο που είναι βρίσκεται δικτυωμένος όλη την ημέρα πάνω από μία κινητή συσκευή, δεν θα μπορούσε παρά να είναι αντίστοιχα δικτυωμένη και η προπαγάνδα των πολέμων του. Κάτι που μέχρι τώρα έχουν αποδείξει ότι γνωρίζουν καλά οι φανατικοί ισλαμιστές του ISIS οι οποίοι φροντίζουν σε καθημερινή βάση να βομβαρδίζουν τον κόσμο με υψηλής ποιότητας και τεχνικής  βίντεο για τα... ανδραγαθήματά τους.

Καθώς όμως μετά την επίθεση του Παρισιού όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (και όχι μόνο) τους κλείνουν την πόρτα, οι ίδιοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κατασκευή ενός app μέσα στο οποίο θα προβάλλουν όλες τις δραστηριότητές τους, από βομβαρδισμούς αυτοκτονίας μέχρι τους αποκεφαλισμούς. Το app αφορά συσκευές Android, και εκτός των άλλων θα αποτελεί την πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ των μελών της οργάνωσης και της ανταλλαγής πληροφοριών.

Το Amaq app μπορεί να αναμεταδώσει βίντεο αλλά και φωτογραφίες από τρομοκράτες όχι μόνο στην εμπόλεμη Συρία αλλά και από όλο τον κόσμο, ενώ ένα το Ghost Security Group που προσπαθεί να διακόψει τις online επικοινωνίες του ISIS λέει ότι οι τζιχαντιστές έχουν βρει τον τρόπο να παρακάμπτουν το Google Play ώστε να μην τους απαγορεύσει την εξάπλωση της εφαρμογής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης