Απίστευτη εικόνα: Η ευχετήρια κάρτα μιας οικογένειας με το... οπλοστάσιό της

Απίστευτη εικόνα: Η ευχετήρια κάρτα μιας οικογένειας με το... οπλοστάσιό της

Μία «απλή, καθημερινή οικογένεια» στη Νεβάδα στέλνει τις ευχές της στους φίλους και γνωστούς επιδεικνύοντας το απίστευτο σετ όπλων που κατέχουν όλοι μαζί, ακόμα και ο πεντάχρονος εγγονός

Απίστευτη εικόνα: Η ευχετήρια κάρτα μιας οικογένειας με το... οπλοστάσιό της
Πολλά έχουν ακουστεί και ειπωθεί για την οπλοκατοχή στην Αμερική, ενώ σε λίγες ώρες ο πρόεδρος Ομπάμα θα κάνει ένα βαρυσήμαντο διάγγελμα για το συγκεκριμένο θέμα. Όμως εικόνες όπως αυτή που βλέπουμε εδώ, με μία οικογένεια να φωτογραφίζεται για τα χριστούγεννα με το κάθε μέλος της να κρατά και από ένα όπλο, δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το πρόβλημα είναι πιο βαθύ απ' όσο νομίζουμε.

Η αγαπημένη αυτή οικογένεια ενός πολιτευτή των Ρεπουμπλικάνων (όπως μας ενημερώνουν) βγάζει την τυπική για τους αμερικανούς φωτογραφία τους εν όψει των Χριστουγέννων, κατοικούν στη Νεβάδα, και βρήκαν με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την θερμή τους υποστήριξη σε ότι αφορά την οπλοκατοχή. 

Μάλιστα συνοδεύουν την φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Είναι καθήκον εμάς των Αμερικανών να προστατέψουμε την Αμερική. Είμαστε απλά μια συνηθισμένη αμερικανική οικογένεια». Η Μισέλ Φιόρε η οποία βρίσκεται στο κέντρο και είναι η κεντρική φιγούρα της οικογένειας, υποστηρικτής όλων των ακραίων ρεπουμπλικανικών θέσεων και της θέσης ότι ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί με αλατόνερο και αλεύρι (δεν είναι μόνο τα όπλα απ' ότι βλέπετε...), περιλαμβάνει στην φωτογραφία μία ακριβή περιγραφή των όπλων που έχει κάθε μέλος της οικογένειας, μεταξύ των οποίων και του εγγονού της Τζέϊκ που είναι μόλις πέντε ετών. 

Κλείσιμο


Για τους γνώστες των όπλων έχουμε να κάνουμε με:  Beretta 92fs, Glock 30 45acp, Serbu Super Shorty 12ga, Extar EXP556, Walther p22 (22lr), Glock 19 9mm και Glock 30 45acp

Η ίδια μετά το περιστατικό στο Σαν Μπερναντίνο δήλωσε ότι «Το μήνυμά μου είναι ότι είναι η ώρα για τους Αμερικανούς να προστατέψουν την Αμερική. Οπλιστείτε, εκπαιδευτείτε και να είστε έτοιμοι για όλα».

God Βless America (ή επί το ελληνικότερο, ο Θεός να βάλει το χέρι του...)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης