Πέθανε ο ψηλότερος άνδρας του κόσμου σε ηλικία μόλις 26 ετών

Πέθανε ο ψηλότερος άνδρας του κόσμου σε ηλικία μόλις 26 ετών

Ο Pornchai υπέφερε από υπέρταση και άλλα προβλήματα υγείας που σχετίζονταν με τον υπερβολικά ταχύ ρυθμό ανάπτυξής του

Ο Pornchai Saosri, ένας άνδρας 26 ετών από την Ταϊλάνδη, που πιστεύεται πως ήταν ο ψηλότερος άνδρας του κόσμου, πέθανε λόγω ασθένειας που σχετιζόταν με τον υπερβολικά ταχύ ρυθμό ανάπτυξης του σώματός του, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Pornchai υπέφερε από υπέρταση και άλλα προβλήματα υγείας, καθώς η υπερβολικά γρήγορη ανάπτυξή του είχε καταπονήσει εξαιρετικά το σώμα του από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια. 

Ο 26χρονος νοσηλευόταν συχνά στην κλινική του χωριού του ενώ η οικογένειά του είχε απευθύνει πρόσφατα έκκληση στη διεθνή κοινότητα να βοηθήσει με τα έξοδα νοσηλείας του.

«Θα ήθελα να έχω ένα κρεβάτι με κουμπιά όπως αυτά που έχουν στα νοσοκομεία και χρήματα για να ξεπληρώσω τα χρέη της μητέρας μου που με φροντίζει», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Saosri, του οποίου η κατάσταση είχε επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες.

Ο άτυχος άνδρας που είχε ύψος 2,6 μέτρα δεν είχε διεκδικήσει ποτέ τον επίσημο τίτλο του ψηλότερου άνδρα, ο οποίος ανήκει στον Τούρκο Sultan Kösen που είναι κοντύτερος κατά 7,5 εκατοστά. 

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Καλά τον αφήσαν να πεθάνει έτσι, από... υπέρταση;

Δεν τον πήγαν σε γιατρούς νωρίτερα, δεν τον είδε κάποιος από ομάδα μπάσκετ... ,,, Τώρα αργά, καλό ταξίδι

Γιώργος

Kριμα το παληκαρι

ΑΧ

Αναπαυσου εν ειρηνη ...γιγαντα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

jerusalem

Ο Τραμπ ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, προκαλώντας την οργή ακόμα και των συμμάχων της Ουάσιγκτον στην περιοχή όπως και την απογοήτευση των Παλαιστινίων