Βίντεο: Πρόσφυγες βρέθηκαν αντιμέτωποι με... πολική αρκούδα!

Βίντεο: Πρόσφυγες βρέθηκαν αντιμέτωποι με... πολική αρκούδα!

Δείτε την έκπληξη των προσφύγων στο θέαμα του μεγάλου θηλαστικού και την τόλμη τριών εξ αυτών, οι οποίοι δεν πτοήθηκαν και ανέβηκαν στο φορτηγό

Βίντεο: Πρόσφυγες βρέθηκαν αντιμέτωποι με... πολική αρκούδα!
Σίγουρα έχουν δει πολλά και έχουν ζήσει ακόμη περισσότερα. Τόσο κατά τη διάρκεια του πολέμου στις χώρες τους, όσο και κατά τη μεγάλη περιπέτεια της διαδρομής τους από τη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη. Στην περίπτωσή μας, στην... άλλη άκρη της Ευρώπης, καθώς αναφερόμαστε σε μία ομάδα προσφύγων, οι οποίοι έφτασαν μέχρι τη Γαλλία και τις ακτές του Ατλαντικού, με σκοπό να περάσουν στη Βρετανία. Εκεί λοιπόν, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το πιο παράξενο σκηνικό που θα μπορούσαν να φανταστούν. Επιχειρώντας να εισέλθουν σε φορτηγό, βρήκαν μπροστά τους μία... πολική αρκούδα!



Κλείσιμο
Ας πάρουμε τα γεγονότα από την αρχή. Είναι γνωστό ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός προσφύγων βρίσκεται στην περιοχή του Καλέ της Γαλλίας, στη Μάγχη και προσπαθούν να βρουν οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να μεταβούν στην... άλλη άκρη, στις ακτές της Βρετανίας. Μία ομάδα προσφύγων, λοιπόν, επιχείρησε να εισέλθει μυστικά σε ένα πράσινο φορτηγό. Εκμεταλλεύθηκε την ουρά των αυτοκινήτων στον σταθμό ελέγχου, άνοιξε την πίσω πόρτα του φορτηγού και τότε αντίκρισε το μεγάλο λευκό θηλαστικό μέσα σε ένα κλουβί, να τους κοιτάζει με άγριες διαθέσεις!



Οι πρόσφυγες έμειναν άναυδοι με το θέαμα. Το βίντεο που καταγράφει το όλο σκηνικό είναι εκπληκτικό. Οι δύο από τους άνδρες που θέλησαν να εισέλθουν στο φορτηγό, όχι μόνο αιφνιδιάστηκαν, αλλά τρόμαξαν τόσο, που πετάχτηκαν προς τα πίσω και έκαναν μία κίνηση να φύγουν... τρέχοντας! Ωστόσο, τρεις από τους πρόσφυγες δεν πτοήθηκαν και σκαρφάλωσαν στο φορτηγό, βρίσκοντας κρυψώνα πίσω από το κλουβί! Παρ' όλη την περιπέτεια, εκλήθη η αστυνομία και έβγαλε από το φορτηγό τους πρόσφυγες, οι οποίοι θέλησαν με... κάθε θυσία, όπως απέδειξαν, να περάσουν από τη Γαλλία, στην Αγγλία.

Το φορτηγό μετέφερε την πολική αρκούδα από τη Μόσχα στο Γιορκσάιρ της Βρετανίας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης