Επίσημη πρόσκληση να επισκεφθεί την Κριμαία έλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ

Επίσημη πρόσκληση να επισκεφθεί την Κριμαία έλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο δήμαρχος της Γιάλτας δηλώνει φαν του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου και φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών - Τον προσκάλεσε στην Κριμαία, ως «πρωθυπουργό των ΗΠΑ»

Επίσημη πρόσκληση να επισκεφθεί την Κριμαία έλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ
Κι όμως! H δημοφιλία του Ντόναλντ Τραμπ φθάνει μέχρι την προσαρτηθείσα στη Ρωσία Κριμαία. Ο δήμαρχος της Γιάλτας ευχήθηκε τα καλύτερα στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο και φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ. 

Ο λόγος για τον Αντρέι Ροστένκο ο οποίος, αφού έπλεξε το εγκώμιο του Τραμπ, στη συνέχεια τον προσκάλεσε στη χερσόνησο της Κριμαίας. Η πρόσκληση ισχύει με την προϋπόθεση ότι ο Τραμπ θα εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Παρακολουθούμε την προεκλογική διαδικασία στη χώρας σας με μεγάλο ενδιαφέρον», γράφει στην επιστολή που του απέστειλε ο δήμαρχος της Γιάλτα , την οποία μάλιστα έχει αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα. «Μας αρέσει το εκλογικό σας πρόγραμμα και σας θεωρούμε έναν εκπληκτικό άνθρωπο». 

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ο Ροστένκο υποσχέθηκε στον Τραμπ ότι, αν αναλάβει τα ηνία των ΗΠΑ, τότε ένας δρόμος στη Γιάλτα  θα λάβει το όνομά του. 

«Η προσέγγισή σας σε θέματα εξωτερικής πολιτικής έχει πολλές ομοιότητες με αυτή της Ρωσίας κι αυτό είναι θετικό. Μετά την εκλογή σας, είπατε ότι θέλετε να συνάψετε φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο Πούτιν, κι αυτή είναι μία εξαιρετική απόφαση. Θέλετε να είστε φίλοι με την Κίνα κάτι που θέλουμε κι εμείς. Στηρίζετε την προσπάθεια της Ρωσίας στην καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας, όπως και εμείς», αναφέρει , μεταξύ άλλων, η σχετική επιστολή. 

Τέλος, ο δήμαρχος της πόλης υπενθύμισε στον Αμερικανό «Μίδα» ότι, η Γιάλτα είναι η μοναδική πόλη στη Ρωσία που έχει δώσει σε δρόμο της το όνομα Αμερικανού προέδρου , του Φραγκλίνου Ρούζβελτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η πρόσκληση του δημάρχου της Γιάλτας ήρθε λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δικαιολόγησε απολύτως τους βομβαρδισμούς του Βλαντιμίρ Πούτιν στο συριακό έδαφος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στόχος της Ρωσίας  είναι να καταπολεμήσει την τρομοκρατία». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης