Viral έχει γίνει η φωτογραφία του σερίφη με το μωρό στην αγκαλιά

Viral έχει γίνει η φωτογραφία του σερίφη με το μωρό στην αγκαλιά

Ήταν εγκλωβισμένο σε αυτοκίνητο έπειτα από το τροχαίο ατύχημα 

Viral έχει γίνει η φωτογραφία του σερίφη με το μωρό στην αγκαλιά
Αμέτρητους οπαδούς στα social media έχει κερδίσει ένας σερίφης αφού μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να κρατάει ένα μωρό στην αγκαλιά του προσπαθώντας να το ηρεμήσει έπειτα από τροχαίο ατύχημα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. 

Ο Ric Lindley έφτασε στο σημείο του ατυχήματος στην Αλαμπάμα την περασμένη Τρίτη για να διαπιστώσει αν υπάρχουν θύματα και κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το τροχαίο. 

Κλείσιμο


Ένα ασθενοφόρο, ένα τρακτέρ και τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο αποφεύγοντας ευτυχώς τα χειρότερα.

Καθώς ο σερίφης κοιτούσε από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητα για να βρει κάποιον εγκλωβισμένο, εντόπισε ένα μωρό. Το πήρε αμέσως στην αγκαλιά του προκειμένου να το ηρεμήσει από το σοκ που υπέστη. Ένας συνάδελφός του μάλιστα απαθανάτισε το τρυφερό στιγμιότυπο με την κάμερά του και έπειτα ανάρτησαν την φωτογραφία στο Facebook.

Μέχρι στιγμής η φωτογραφία έχει κοινοποιηθεί πάνω από 14.000 φορές στα social media και έχει εισπράξει αμέτρητα like και σχόλια.

Τόσο το μωρό όσο και η μητέρα είναι καλά στην υγεία τους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης